Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky:               PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  Pracovní zóna
| |-+  -A- Nově přidané příspěvky ke kontrole moderátory
| | |-+  Lze brát marketing v elektrotechnice vážně?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Dolů Poslední příspěvky Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle nařízení vlády 194/2022 Sb. Podrobnosti zde!

Autor Téma: Lze brát marketing v elektrotechnice vážně?  (Přečteno 104 krát)
Zóna A - zde na příspěvky nelze odpovídat. Vyčkejte na přesunutí moderátory do zóny B
Jan Yossarian
*

« kdy: Včera v 09:29 »

Možná to tu už kdysi mezi řádky proběhlo ale teď bych to chtěl otevřít jinak. Opakovaně se stává, že technik ve firmě, chcete-li produkťák něco definuje, pak se to přesune na marketing, ten to přibarví, ohne, přidá tomu nesmyslnou omáčku a vypouští to mezi lidi. Teď mi kolega z Budějek posílá ukázku z E.ONu a ptá se mě, kdo je to ten člověk v přílbě a co to dělá. Odpověděl jsem mu ať si toho nevšímá, že to nechal vygenerovat někdo, kdo vůbec nechápe souvislosti. A je to obrázek na okrasu.

Jenže ono to nekončí je u nějakýho hloupýho obrázku. I ve firmách některých výrobců na konci zkreslují výstupy techniků do líbivé podoby pro obchod, ale ne zrovna do podoby použitelný jako podklad pro návrhy.

Proč se tím zabývám také vysvětlím. Bylo zde na portále mnohokrát řečeno, že AI je tak přená jaké ji dáváme vstupní data. S tím na stopro souhlasím. A naše databáze krmím jen fakty. Ale začínám mít obavy jak rozlišit, co ještě je opravdu pravda a co už marketing.

* obrázek_2026-09-02_091736281.png (264.25 KB, 730x753 - prohlédnuto 35 krát.)
Zaznamenáno

Marketing ti kreslí svou mapu ke štěstí na celý život, ale co když chceš jít vlastní cestou?
Stran: [1] Nahoru Poslední příspěvky Tisk 
« předchozí další »

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.011 sekund, 21 dotazů.