Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky:               PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  Pracovní zóna
| |-+  -B- 30 denní zóna dostupných diskusí
| | |-+  Opravdu je prospěšné, že má zákon chránit normy před jejich uživateli?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 2 3 [4] Dolů Poslední příspěvky Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle nařízení vlády 194/2022 Sb. Podrobnosti zde!

Autor Téma: Opravdu je prospěšné, že má zákon chránit normy před jejich uživateli?  (Přečteno 9982 krát)
PavelK67
*

...nikdo není dokonalý

« Odpověď #54 kdy: Včera v 17:16 »

Sedm týdnů kolem § 43. Co se stalo od 2. července a co to znamená pro vaši práci
    Návrh zákona o standardizaci leží ve sněmovně od 2. července 2026. Obeslal jsem ministerstva, úřady, inspekce, Agenturu i zpravodaje tisku. Odpovědi mám a dávám je ke stažení v plném znění. Vyplývá z nich, že dva státní orgány čtou § 43 opačně, že jedna státní agentura navrhuje ten paragraf rovnou vypustit, že návrh nebyl oznámen Evropské komisi, že neexistuje žádná metodika, podle které by se souhlas uděloval, a že dopad § 43 nikdo nespočítal. Tisk míří do Hospodářského výboru. Teď je ta chvíle, kdy má vaše reakce ještě smysl.

Pane MInaříku, klobouk dolů před Vaší prací, neunávnými rozbory a interpelacemi na orgány....
Nyní je ale třeba jednat a ideálně nabídnout cesty, koho s tím (pravděpodobně) "otravovat".

Rád se zúčastním kampaně na záchranu zdravého rozmu, ale nechci plýtvat energii do mrtvé cesty...určitě nejen já...
Zaznamenáno
Miroslav Minařík
"Nejvyšším úkolem není teoretické poznání, nýbrž praktické umění žít!" Sokrates
*

Odborná publicistika v instalační elektrotechnice.

« Odpověď #55 kdy: Včera v 20:51 »

... neunávnými rozbory a interpelacemi na orgány....
Nyní je ale třeba jednat a ideálně nabídnout cesty, koho s tím (pravděpodobně) "otravovat".

Rád se zúčastním kampaně na záchranu zdravého rozmu, ale nechci plýtvat energii do mrtvé cesty...určitě nejen já...
Předem musím napsat, že mě toto téma vůbec nebaví a jen proto, že mi všichni píšete tak jsem se do toho ponořil s kolegy jako Elektronaut. tanecek

... a ideálně nabídnout cesty, koho s tím (pravděpodobně) "otravovat".

Za ta slova jsem samozřejmě rád. Cílem není někoho očernit, pošpinit, ale otevřít debatu o tom, co potřebuje technik pracující v džungli technických, bezpečnostních a obchodních požadavků. Bohužel doposud stále narážím na úzce zaměřené pohledy na určitou výseč, přitom jde o složitý propletenec.

Každému se ozvu soukromou zprávou.  na zdravi
Zaznamenáno

Elektrika NENÍ časopis!
Stran: 1 2 3 [4] Nahoru Poslední příspěvky Tisk 
« předchozí další »
SLEDUJTE PODOBNÁ TÉMATA ZDE!

Příbuzné diskuse a články z Kutil.elektrika.cz

Aktuální slova (3)

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.175 sekund, 24 dotazů.