Za jakých okolností mohou být zásuvky pod umyvadlem?

<< < (9/11) > >>

Pavel Horský:
A co takhle oslovit normotvůrce, ať se nám k tomu vyjádří?  (dance)  Myslíte, že by to dal?  Mě by moc zajímalo, jak se z těch blábolů a nepřesností vylže.

František Šohajda:
Citace: Pavel Horský  01.04.2025, 14:39

A co takhle oslovit normotvůrce, ať se nám k tomu vyjádří?  (dance)  Myslíte, že by to dal?  Mě by moc zajímalo, jak se z těch blábolů a nepřesností vylže.

Nejvíce mě vždy pobaví, když tu někdo napíše, že normy dělají normotvůrci zadarmo a co by jsme po nich chtěli, mají se do toho zapojit i další lidé.... (box)

PS:
Ale za normy chtějí nehorázné peníze!! (zle)

Milan Hudec:
Citace: Pavel Horský  01.04.2025, 14:39

A co takhle oslovit normotvůrce, ať se nám k tomu vyjádří?  (dance)  Myslíte, že by to dal?  Mě by moc zajímalo, jak se z těch blábolů a nepřesností vylže.

Stejně jako různí strejdové, obhajující vznik hrbaté dálnice, či sesuvu svahu.
Na druhou stranu má v současné chvíli normotvůrce díky zdejším kolegům dílo natolik rozpitvané, že by ho při troše dobré vůle mohl během jednoho dopoledne opravit do ed.5.
Oproti opravě dálnice maličkost.

Jan Šus.:
Pořád mě není nějak jasné, jak tedy mám připojit ohřívač do zásuvky pod umyvadlem bez skříňky nebo se skříňkou, aby umístění zásuvky vyhovělo předpisům? Umývadlo je cca 1 metr nad zemí, takže zásuvka cca 30 až 50 cm pod umyvadlem vedle sifonu nebo šikmo pod ním.

Karel Bělohlávek:
Citace: Jan Šus.  02.04.2025, 09:10

Pořád mě není nějak jasné, jak tedy mám připojit ohřívač do zásuvky pod umyvadlem bez skříňky nebo se skříňkou, aby umístění zásuvky vyhovělo předpisům? Umývadlo je cca 1 metr nad zemí, takže zásuvka cca 30 až 50 cm pod umyvadlem vedle sifonu nebo šikmo pod ním.

Tato situace je zobrazena přímo v normě.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana