Za jakých okolností mohou být zásuvky pod umyvadlem?
Milan Hudec:
Tak veřejně uslysíš odpovědi typu b.
V praxi to ovšem vždy někdo podepíše.
Ze společenského hlediska je důležité, že i přes nedodržování norem máme v sobě furt nějaká ta pravidla, která zabraňují ohrožení života/majetku.
Milan Hudec:
Nemohu nikde najít.....
Jak mají řešen umývací prostor třebas němci?
Pavel Horský:
Citace: Milan Hudec 31.03.2025, 07:17
V praxi to ovšem vždy někdo podepíše.
Mě ale nezajímá praxe stejně tak, jak se to provádí u sousedů v Německu.
U nás to má být tak a tak a je třeba řádně potrápit ty, co to ignorují a vědomě porušují jasná profesní pravidla, což vede k postupné degradaci vážnosti našeho řemesla a tomu snad nikdo z nás nechce přihlížet.
Ano, jsem vytočený, neboť jsme na profesním foru, na které se obrátil laik s radou o řešení svého problému. Ten se tu pak dozvídá hlavně to, jak se vše ojebává a jak se vlastně nechytá a musí sklopit oči a přijmout situaci takovou jaké je.
Ale to přece není pravda!
To, že se něco dělá špatně a všemožní vychcánkové toho využívají ve svůj prospěch přece nemůžeme přijmout a je potřeba je pořádně praštit přes prsty.
Pokud by se něco takového ke mě dostalo v mém rajonu, byl bych hodně nepříjemný a udělal bych vše pro to, aby byl zákazník spokojený a vychcánek odstrouhal s velkým ponaučením pro další jeho správnou činnost.
Pro mnohé neuvěřitelné, neskutečné...a le věřte tomu, že proveditelné.
A teď tu budu dál číst..."na to není dostatek času a chuti", "je to těžké", "každý si normy ohýbá dle svého", "každý soudce pohlíží na problém jinak" atd.
Smutné.
Má pak cenu vůbec něco psát?
Milan Hudec:
V souvislosti s tématem dodávám, že z ed.4 vypadla věta o odkládacím prostoru, který se nepočítal do velikosti umyvadla.
Pavel Horský:
Citace: Milan Hudec 31.03.2025, 08:35
V souvislosti s tématem dodávám, že z ed.4 vypadla věta o odkládacím prostoru, který se nepočítal do velikosti umyvadla.
ČSN 33 2130 ed.4, čl. 3.3.1
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana