Poznámky k AMPERu 2023

<< < (7/9) > >>

Milan Hudec:
Hoď sem raději ony hostesky o:-)

Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec  23.03.2023, 20:34

Hoď sem raději ony hostesky o:-)

Tak ty teda nemám, respektive asi mi v to davu unikly :-)

Jan Franěk:
Osobně raději hodnotím na základě vlastní zkušenosti, než " z doslechu". Optimista bude úspěch nadsazovat, pesimista naopak shazovat.
Vždy se najde skupina spokojených, nebo naopak nespokojených vystavovatelů i návštěvníků. Úhlů pohledů na jednu věc, je vždy prostě velmi mnoho. Moje očekávání mohou být a pravděpodobně budou odlišná, od očekávání jiných.

Mne osobně mrzí, že mi to letos nevyšlo. Patřím mezi ty, co přes pozvolné ubývání firem na veletrhu a jeho zmenšování, tedy nejen co do plochy, tak i důležitosti, jej navštěvují pravidelně.
Měl jsem zájem i o jeden z doprovodných seminářů. Tak snad příští rok.

Miroslav Minařík:
Citace: Jan Franěk  24.03.2023, 01:47

Osobně raději hodnotím na základě vlastní zkušenosti, než " z doslechu".

Souhlasím. A doporučuji to všem! Ne však, že zprávy z doslechu ignorovat ale srovnávat a porovnávat s jinými zdroji informací. Nejen, že se tak přiblížíme více nějaké té přibližné pravdě ale kromě toho zjistíme kvalitu našich zdrojů odkud každý z nás čerpá. Já to mám už za ty roky jako rutinu.

Citace: Jan Franěk  24.03.2023, 01:47

Optimista bude úspěch nadsazovat, pesimista naopak shazovat.

Ano, ale je to ještě jinak.
jinak mluví vystavovatel, který na AMPERu nevystavuje a jinak ten, co na AMPERu postavil svůj hrad. Ale letos je to víc fraktální.

Tři dny jsem v mezičase pokládal dotazy na návštěvnost, zájem očekávané odbornosti, zda bylo co k vidění. Neptal jsem se na spokojenost, kvalitu párků a podobné nesmysly. Chtěl bych říct, že v celkovém výsledku to byla "plichta",  nerozhodně. Ale je to ještě jinak. Ty názory jsou tak odlišně nezařaditelné, že se to stručně hodnotit nedá.

Představte si dva veletržní stánky vedle sebe. Za tři dny jsem tam registroval přibližně stejné davy návštěvníků. Přičemž stánek "A" tvrdí, že vystavovat byla "lichá" volba a stánek "B" řekne, že původně na AMPER 2024 nechtěl jít ale po letošku určitě půjde!

A tak jsem si to prošel až do pavilonu F k Liborovi Kubicovi BEN, kde jásal, že už druhý den vše vyprodal a byl z toho skutečně nadšený.

Tak a teď z toho udělejme jednou větou závěr! To přece nejde. Jaký bude AMPER příští rok závisí ne na vystavovatelíc h ale na pořadateli samém. Jaké bude udržovat přátelské osobní, obchodní vazby a jak bude kreativní a vytvoří motivační obsah pro návštěvníky.

Jaromír Táborský:
Také bych něco dodal. Letos tam chyběli ti klíčoví vystavovatelé a doprovodný program na bodě mrazu. Nahých hostesek jsem si nevšiml, pána s lepidlem ano. Věřím tomu, že mu veletrh za to divadlo platil a jde o stand up komik asi z brněnského Ha-divadla. :-) Měl jsem asi dvě hodiny na čumendu a když si představím, že bych sem vážil tři hodiny jen kvůli tomu, takhle si AMPER opravdu nepředstavuju. Jak se takový veletrh organizuje vůbec netuším a určitě to nebude jako udělat vánoční besídku. A příště přijedu tehdy, pokud mi součet navštívených partnerů přesáhne 60% času na veletrhu, zbylých 40% věnuji náhodné čumendě. Pokud dopředu nenapočítám ten základ, Ampere ádiééé. 

Jinak k diskusi je toto sdělení:
Citace

23. 03. 2023 | Děkujeme všem vystavovatelům i partnerům veletrhu za jejich vynikající prezentaci a vytvoření skvělé atmosféry, která panovala po celý veletrh. Děkujeme i za ohromný zájem návštěvníků.
https://www.amper.cz/novinky.html/27_119-veletrh-amper-je-za-nami.../1

Takto nějak vypadá práce digitálního marketéra. Pokud bych tam nebyl, tak si myslím, že ty fotky vypovídají pravdu!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana