Poznámky k AMPERu 2023

<< < (6/9) > >>

Milan Hudec:
Pro vysvětlenou.
Tlačenice jsem zaznamenal 4.
-u občerstvovacíc h stánků
-u robota/psa který blokoval uličku
-u stánku s hosteskami majících sukně proklatě vysoko
-u stánku se zázračným vteřinovým lepidlem

Pavel Horský:
Tak mi ve tvém výčtu chybí ještě stánek se zázračným vrtákem a vystavovatel, který dává něco zdarma coby výsledek přiblblé soutěže. Já takto před spoustou let vyhrál hned po ránu sadu petanque, pro 4 osoby, kterou jsem tahal celký den v igelitce. Vytahané ruce cca o deset čísel jsem pak měl ještě asi půl roku.
A nebo stojím venku a slyším "kucí, hlavně to rychle proběhněte a berte propisky".

I o tom je veletrh

Já jsem z nich asi už vyrostl.

Milan Hudec:
Citace: Pavel Horský  23.03.2023, 16:15

Já jsem z nich asi už vyrostl.

To doufám při tvých rozměrech (poklona)

Jan Yossarian:
Chtěl jsem zde napsat kam zajít ale dva dny na veletrhu mi rozbily časoplán a jsem v hodně časovém skluzu, přes to ... Ampér byl malinkej ale zase jak pro koho. My tu měli dlouhý seznam předem naplánovaný a vlastně jsem moc času na jiné stánky moc neměl. Trošku tu byl zmatek v tom rozdělení, myslím tím, že Murr elektronic byl v hale P! Ale to je to ...

Citace: Miroslav Minařík  23.03.2023, 07:19

V jedné dislusi na LN se Lukáš Smelík ptá, jak se líbí "kompaktní" styl AMPERu. Tím myslel skutečnost vměstnání "instalace a automatizace" do jednoho pavilonu P.

Z rychlého posouzení opravdu bylo nacpáno. Jak stánky, tak návštěvníky. Ale chyběl jeden celý pavilon. Nebylo tu ABB, to mi tedy opravdu mrzelo, mám tam hodně přátel. Potvrzuji to staveniště. Strašné ale to je všude.

Také jsem se ptal na stáncích jak se jim Ampér líbí. Je to různé, někdo chválil, jiný nadával. Tak vlastně dvě haly, silnoproud a slaboproud a mezi nimi párky. Na venkovní ploše jsem čekal třeba fotovoltaiku ale ta se konala opravdu velmi skromně. Asi zásadní závěr nedělám. Můj cíl byly konkrétní návštěvy a to jsme splnili. Za dva dny hotovo. Mimo veletrh reálně, návštěvy u firem nebo u nás = půl roku.

Ano, kdybych přijel na špacír, bloumat, zevlovat, zajímají mě ty párky. Omlouvám se, že nesdílím podobnou skepsi.

Miroslav Minařík:
Citace: Jan Palička  23.03.2023, 10:38

No, oni se tenkrát spolu "porvali" ABF a Terinvest, pochopitelně šlo zejména o peníze.

Podobné vysvětlení příčiny neshody dvou podnikajících partnerů mě vždy dostanou do kolen. Samozřejmě, že jde v důsledku vždy o peníze. Leda, že by došlo ke střetu, že jeden chtěl modrou a druhý zelenou barvu plotu. :-)

Bylo to dost nechutné, dokonce to vygradovalo bouráním hal v Letňanech.

Ano, to jsem měl online info z první ruky!

Terinvest se rozhodl přenést výstavy na Výstaviště do Holešovic, jenže tam se s Ampérem nevešel, takže Brno.

Upřesním: ZPĚT do Holešovic ale to bylo v době po požáru levého křídla. A opravdu existovala jediná reálná alternativa a pokud se tedy nepletu stále to trvá, jen naše BVV.

velká firma má spoustu možností, jak se prezentovat  - webináře, sociální sítě, tours....a pokud si udělá analýzu, že veletrhy jsou pro ni nákladem, který ji nepřináší benefity, tak s nimi končí (což nevylučuje návrat, pokud se ukáže že alternativní kanály nepřinesly očekávané).

Není to doménou velkých firem! Webináře dělá nemajetný student! Webcasty mohou jen ti movitější. Sociální sítě jsou prakticky zdarma pokud neuvažujeme čas na jejich správu. A co je "horečka digitální mánie"? Vše měřit a vyhodnocovat! Kluci tak o tom snad napíšu knihu, jak někteří odborníci místo toho aby věnovali čas něčemu, co vy budete chtít číst, raději stále vyhodnotují sledovanost bezduchých tiskových oznámení a ještě špatně napsaných. :-)

Citace: Petr Liskar  23.03.2023, 11:38

Pokud zkrátíš dobu konání akce ze čtyř dnů na tři, pak je logické, že navštěvnost se jeví vysoká.

Souhlasím, zvláště při dnešních častých diagnózách FOMO (fear of missing out) strach, že ti něco uteče ...

Citace: Milan Hudec  23.03.2023, 15:49

Pro vysvětlenou.
Tlačenice jsem zaznamenal 4.
-u občerstvovacíc h stánků
-u robota/psa který blokoval uličku
-u stánku s hosteskami majících sukně proklatě vysoko
-u stánku se zázračným vteřinovým lepidlem

Tos tam asi nebyl tři dny jako my. ALE s tím "lepidlníkem" souhlasím! Myslím, že Horst Fuks je proti tomuto chlapíkovi chudý příbuzný! Také ho mám na záznamu! Najdu a přidám sem!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana