Poznámky k AMPERu 2023

<< < (8/9) > >>

Jan Yossarian:
Citace: Petr Liskar  23.03.2023, 11:38

Pokud zkrátíš dobu konání akce ze čtyř dnů na tři, pak je logické, že navštěvnost se jeví vysoká.
Což je podšprajcováno tím, že jsem dostal 15 volných vstupenek od organizátora, v předchozích ročnících žádnou...

A když je veřejná odezva taková? Tak je to fikce?

Jan Franěk:
Je to pořád dokola. Někdo vidí sklenici poloprázdnou, druhý napůl plnou. Ale máme svobodu a každý se může rozhodnout, jestli mu návštěva Ampéru stojí za jeden den, nebo ne. Může se to lišit i podle zaměření oboru a podobně. V podstatě mě už podobné debaty moc nebaví, protože pravdu mají ze svého úhlu pohledu obě skupiny a tak se diskuse plní příspěvky dvou táborů s opačným pohledem a názory. Přitom mě stačí především to, že zde dostanu základní informace o průběhu výstavy a že pak mohu večer shlédnout (nebo v autě poslouchat) nějaké rozhovory se zajímavými lidmi. Ostatní vnímám jako plevel a znepřehlednění informací.

I když mnohem raději než informování, bych Ampér navštívil osobně. Letos to bohužel nevyšlo.

Milan Hudec:
Tyto akce jsou o atmosféře, a ta ročník od ročníku upadá.
Radost, naděje z bysn. jsou neměřitelné hard. návštěvností, ale soft.návštěvno st je velice dobře hodnotí.
Taková filharmonie na dědině s nudícími se návštěvníky v montérkách.

Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec  25.03.2023, 22:19

Tyto akce jsou o atmosféře, a ta ročník od ročníku upadá.
Radost, naděje z bysn. jsou neměřitelné hard. návštěvností, ale soft.návštěvno st je velice dobře hodnotí.

Musím přiznat, že občas jsi opravdu hodně trefnej!  O0

Pavel Horský:
Citace: Milan Hudec  25.03.2023, 22:19

Milane, lépe se to už nedá vystihnout. (drinks)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana