Poznámky k AMPERu 2023
Jaromír Táborský:
Na Amperu jsem byl někdy před pěti roky a letos tam vyrážíme znovu. Ono to je trošku jinak, jedeme do Brna za klientem a když už tam budeme zrovna když bude Amper tak se tam zastavíme. Jen slyším ze všech stran, že tam klíčoví hráči nebudou. Kam tedy kouknout, Rád bych třeba objevil někoho nového. Žádný banky, cechy, spolky atd. mě tedy fakt neberou. Jak to vidíte vy ostatní?
Milan Hudec:
Citace: Jaromír Táborský 05.03.2023, 12:42
Na Amperu jsem byl někdy před pěti roky a letos tam vyrážíme znovu. Ono to je trošku jinak, jedeme do Brna za klientem a když už tam budeme zrovna když bude Amper tak se tam zastavíme. Jen slyším ze všech stran, že tam klíčoví hráči nebudou. Kam tedy kouknout, Rád bych třeba objevil někoho nového. Žádný banky, cechy, spolky atd. mě tedy fakt neberou. Jak to vidíte vy ostatní?
Troubsko U johnyho je jistota, když už budete v Brně.
Ampér bych vynechal.
Pavel Horský:
Já byl na Amperu v Brně před několika roky a zřejmě naposledy. Pro mě veletrh v odlehlém Brně jaksi naprosto ztratil své kouzlo. Je to od nás poměrně daleko po té nejhorší dálnici v Evropě, vystavovatelé nic moc, informace nic moc, předražené občerstvení, předražené ubytování, veškeré info se dnes dají najít na emailu a detaily lze elektronicky vykomunikovat. ... no co bych tam dělal?
A když se chci setkat s kamarády a kolegy z oboru, pak si zajedu na Spojku elektro.
Miroslav Minařík:
Citace: Pavel Horský 06.03.2023, 09:42
Je to od nás poměrně daleko po té nejhorší dálnici v Evropě, vystavovatelé nic moc, informace nic moc, předražené občerstvení, předražené ubytování, ..... no co bych tam dělal?
No vidíš. My to říkáme o Praze. Úplně to stejné! Ale chápu, pokud bych byl taky z Moldávie, tak bych se na Moravu taky asi netřepal. (dance)
Asi bych netvořil zbytečnou hysterii. Na žádném z předchozích ročníků se mi nepovedlo navštívit všechny co jsem navštívit chtěl. Návštěvou nemyslím letmý běh kolem expozice! Tak tiše doufám, že letos bude čas i na ty dříve přehlížené značky na které opravdu času už nezbylo.
Jinak má vystavovat VARNET v rozměru jako nikdy před tím. Zastavím se v DOMATu, Wagu, Bettermannu, Koposu.
Tak jsem zvědavý, koho potkáme ...
Pavel Horský:
Citace: Miroslav Minařík 06.03.2023, 09:53
No vidíš. My to říkáme o Praze. Úplně to stejné! Ale chápu, pokud bych byl taky z Moldávie, tak bych se na Moravu taky asi netřepal. (dance)
No u nás je to asi jako v tomto vtípku....
Tatínku, co je dál, Brno, nebo Měsíc?
Synku, jdi se podívat k oknu! Vidíš Měsíc?
Ano.
A Brno?
A pražák by to pak už jen jemně doladil vtípkem......
Maďar v Praze vystoupí z auta a pta se kolemjdoucího:
„Hol van a kijarat az autopalya Brno?”.
Kolemjdoucí se otočí na kámoše a říká:
„Odbočka na dálnici kam?”
:D :D :D :D :D :D :D
A protože já nejsem z Prahy, mám v Brně několik kamarádů, určitě se tam někdy zatoulám ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana