Poznámky k AMPERu 2023

<< < (2/9) > >>

Miroslav Minařík:
Citace: Pavel Horský  06.03.2023, 11:32

No u nás je to asi jako v tomto vtípku....

(dance)

OK tak mě třeba dej vědět, kam se místo Tebe zastavit a nač se ptát!
https://www.amper.cz/katalog/seznam-vystavovatelu.html

Když už se Ti k nám na blízký východ nechce!

Jan Yossarian:
S kolegou jsme si podle avízovaných vystavovatelů udělali návštěvní hitparádu.
Je to tedy opravdu bída. Na to, že tam jedeme přes půl republiky tak tedy slabý. Na druhou stranu Letňany na hnoji v blátě také žádná výhra. A ceny? to vůbec neřeším. Veletržní přepáleniny nechávám jiným. jedeme naveletrh, ne na dovolenou.

A ten seznam ...
DRIBO P3.23
Blue Panther P4.17
Phoenix Contact P 4.06
VARNET P4.04
Teco a.s. P 4.23
HellermannTyto n P 4.07
AERS P 1.08
ELEKTROSVIT P6.15
ENIKA.CZ s.r.o. P2.10
BONEGA P6.14
2N P4.13
OBO Bettermann
KOPOS
WAGO
HAKEL P4.11
Treston P 1.19
Turck P 4.33
SENSIT P 3.27
SICK P 4.15
RADETON   P 1.45
Megger CZ P 1.40
DOMAT 2.25

Jan Franěk:
Osobně spíš přemýšlím o návštěvě doprovodných školení/konferencí a Ampér bude jako doplněk. Pro mne Ampér a podobné akce nejsou totiž pouze o novinkách a podobně, ale také o setkávání se s konkrétními lidmi z firem, se kterými komunikuji po celý rok jen po mailech a po telefonu. Také to bývá často první možnost osahat si některé novinky na živo, než je objednám na VO, kde ještě nejsou a často dlouho nebudou ve skladových zásobách, ale pouze na objednávku.
Smutným faktem ovšem zůstává pomalé ale setrvalé řídnutí vystavovatelsk ých firem z mého okruhu zájmu a působnosti. Docela by mne zajímaly důvody. CHápu určitě rostoucí náklady na tento způsob prezentace. Není to ale jen jeden z mnoha problémů s tím spojených? Co zázemí a podmínky nebo podpora pro vystavovatele? Cítí vystavovatelé dostatečnou podporu a propagaci ze strany organizátora? Nebo jaké jsou jejich nejčastější argumenty při rozhodnutí se neúčastnit? Nebylo by to zajímavé téma na reportáž milá redakce?
Obávám se, že za současného trendu to bude trvat tak 3-6 let, než bude Ampér pro malý zájem vystavovatelů a následně tedy i návštěvníků zrušen/ukončen.

Jan Yossarian:
Tak náš velitel navrhuje AMPER přejmenovat na miliAMPER!
 (dance) (dance) (dance)

Jinak celkem nudný vedoucí nás dnes opravdu rozesmál.

Milan Hudec:
Citace: Jan Franěk  07.03.2023, 06:56

Osobně spíš přemýšlím o návštěvě doprovodných školení/konferencí a Ampér bude jako doplněk. Pro mne Ampér a podobné akce nejsou totiž pouze o novinkách a podobně, ale také o setkávání se s konkrétními lidmi z firem, se kterými komunikuji po celý rok jen po mailech a po telefonu. Také to bývá často první možnost osahat si některé novinky na živo, než je objednám na VO, kde ještě nejsou a často dlouho nebudou ve skladových zásobách, ale pouze na objednávku.
Smutným faktem ovšem zůstává pomalé ale setrvalé řídnutí vystavovatelsk ých firem z mého okruhu zájmu a působnosti. Docela by mne zajímaly důvody. CHápu určitě rostoucí náklady na tento způsob prezentace. Není to ale jen jeden z mnoha problémů s tím spojených? Co zázemí a podmínky nebo podpora pro vystavovatele? Cítí vystavovatelé dostatečnou podporu a propagaci ze strany organizátora? Nebo jaké jsou jejich nejčastější argumenty při rozhodnutí se neúčastnit? Nebylo by to zajímavé téma na reportáž milá redakce?
Obávám se, že za současného trendu to bude trvat tak 3-6 let, než bude Ampér pro malý zájem vystavovatelů a následně tedy i návštěvníků zrušen/ukončen.

JPP že je to důsledek tahanic okolo plateb stánků za zrušené ročníky.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana