Ake su rizika pospojenia antenneho stoziara s kostrou rozvadzaca v panelaku ?

<< < (5/11) > >>

Miroš Jan:
Citace: Peter Lovacký  29.01.2022, 21:02

Moja úvaha smeruje k tomu, že keď"stařík"  konštrukčne vyhovie kapitole 5 _ (čl. 5.2, 5.3 a 5.4, 5.5, 5.6),   tak ho zaradím napr. do LPS IV...
To je celé...a potom by som mohol kontroly, skúšky a revízie "staříkov" oprieť o prílohu E7...

No to je ale blbost.
To je to samé, jako u elektroinstala ce, která je provedená dle ČSN 34 1010, a je bezpečná, napasovat na tuto elektroinstala ci normu ČSN 33 2000-4-41, ed.3. >:D

Peter Lovacký:
Ja písem o jednotlivých článkoch,..a vy o celých normách...poto m ste ma nepochopil...

Môžem vás poprosiť, jak elektrotechnik a, že ktorý čl. z kap. 5 sa podľa vášho nedá aplikovať na starý bleskozvod pre úroveň LPS IV, a prečo by to technicky a bezpečnostne bola blbosť?

Jan Franěk:
Souhlasím s Honzou. Je to blbost. I revize se dělají dle norem dle vzniku el. zařízení, tak logicky se to bude týkat i termínů. Nehledě na to, že ten hromosvod ani nebude nové normě odpovídat, tak to podle této normy nemůžete řešit. Snažíte se o kočkopsa. Buď jedno, nebo druhé.
Zkuste si na tom htromosvodu udělat revizi dle 62 305tky. Zjistíte že i když principy zůstavají stejné, tak provedení se bude novým poznatkům velmi vzdalovat.

Pavel Horský:
Pane Lovacký, nezlobte se na mě, ale někdy píšete opravdu vyloženě trolloviny a já si říkám, že to snad ani nemůžete myslet vážně.
A nebo nejste normální, máte v sobě nějaký blok, který neumí regulovat tok vašich myšlenek.

Peter Lovacký:
Nepíšem nič o revízii, ale o stanovení termínov revízií podľa našej 508čky....

O revíziách píšete vy, a preto mi nerozumiete,...no nevadí, v pohode,.... opýtam sa inde...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana