Proc vybavi proudovy chranic pri zapojeni DRO?
Karlik Chalupak:
Vyreseno. Chyba byla v rozvadeci, ktery je po revizi. Problem byl v tom, ze zasuvkovy okruh 230v v garazi byl zapojen nasledovne:
L na jistic pod chranicem, N na N mustek za chranicem, PE vodic zapojen na N mustek pred chranicem. To same jsem objevil u svetel v garazi. Nechapu proc to takto udelali :-(.
Jeste jedna otazka. Pokud dam zasuvku 400V take za chranic a nebude zapojen N vodic u vrtacky, bude chranic plnit svoji roli nebo se bude chovat pouze jako “jistic”? Mel jsem za to, ze vyhodnocovani chranice probiha skrze fazi a N vodic. Jeden tevizni technik mi rekl, ze proudovy chranic bude fungovat i bez zapojeneho N u vrtacky, kde mam jen L1,L2,L3 a PE. Je to pravda a pokud ano, na zaklade ceho chranic vyhodnoti unik? (poklona)
František Janeček:
Součet proudů všech fází v jakémkoliv okamžiku je nula.Pokud není, nějaký proud někam uniká.Na to zareaguje chránič a vypne.U 3fáz motoru motoru není N potřeba ani není kam připojit.Připo juje se jen PE.Chránič sám nemůže fungovat jako jistič, pokud nemá nadproudové spouště.
David Hruda:
Citace: Karlik Chalupak 03.10.2020, 18:43
Jeste jedna otazka. Pokud dam zasuvku 400V take za chranic a nebude zapojen N vodic u vrtacky, bude chranic plnit svoji roli nebo se bude chovat pouze jako “jistic”?
Chránič bude fungovat.
Protože není zapojen N, veškerý proud tam i zpět teče fázemi.
Pokud by reziduální proud (do PE, do země, do vás...) byl vyšší než nastavený, chránič bude reagovat.
ACEOF ACES:
Citace: Karlik Chalupak 03.10.2020, 18:43
Vyreseno. Chyba byla v rozvadeci, ktery je po revizi. Problem byl v tom, ze zasuvkovy okruh 230v v garazi byl zapojen nasledovne:
L na jistic pod chranicem, N na N mustek za chranicem, PE vodic zapojen na N mustek pred chranicem...
Kam je nyní zapojený PE vodič?
Jan Franěk:
Stále se nemohu zbavit dojmu, že by to měl projít ještě revizák :-\
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana