Hodně bude záležet na použitém napájecím zdroji.
Nicméně plně souhlasím s Mirkem. Připravit systémovou instalaci chce trochu více znalostí, než jen pár informací z letáku na webu. Zkušený intergátor instalaci řeší jako celek. Navíc podobná práce prováděná bez projektové dokumentace je nejen v rozporu s platnými předpisy, ale i nejkratší cestou do pekla. Dobře vím o čem mluvím. Každou chvíli jsem nucen řešit podobný problém a snažit se zachránit co se dá.
Zrovna nedávno jsem požádal kolegu aby mi s jedním takovým nešťastníkem pomohl. Za mne tam bylo vše špatně už od začátku. Od návrhu přez realizaci, po použité kabely. Mě nezbylo než konstatovat, že integrátor (jestli ho tak mohu nazývat) to tam pěkně podělal. Kolega musel projít celý dům, vše důkladně zmapovat a pak problémy vyřešit. Jen to dohledávání produktů a zjišťování funkcí stálo tolik, co by stály na začátku dva projekty. Jo, trvalo to cca 9-10 let, ale karma opět zafungovala.
Každá nesprávně uspořená koruna, se transformovala do 2-3 násobku ve vícenákladech. Ale hlavně že se ušetřilo.
Ostaně právě projekt by měl vyřešit váš dotaz bez problémů.
Co se týká kabelu. Zajímá mne k jakému použití bude. Půjde v něm nějaké sběrnicové napětí, nebo jen signál na nějaké binární vstupy? Jaký jste vybral systém?