Musí být místo rozdělení na TN-C-S pod kontrolou?

<< < (3/11) > >>

Jan Franěk:
Někdy ani slušně připravený rozvaděč neodolá místním odborníkům, pracujícím bez řádné projektové dokumnetace. Jsem rád že na to nedělám revizi  ;D :D ;D

Tedy ani svorkovnice "pod kontrolou",  nemusí vždy odolat   (dance) "lidové tvořivosti"

Jiří_Hrubý:
Asi mám nějaký útlum, ale na té fotce nevidím nic moc špatně. Jednobarevné fázové řadovky špatně nejsou, modrozelená souprava pro PEN s přizemněním možná působí nezvykle, ale v kontextu RM asi pochopitelná.

Jan Franěk:
Citace: Jiří_Hrubý  28.05.2020, 07:41

Asi mám nějaký útlum, ale na té fotce nevidím nic moc špatně. Jednobarevné fázové řadovky špatně nejsou, modrozelená souprava pro PEN s přizemněním možná působí nezvykle, ale v kontextu RM asi pochopitelná.

To jako fakt?  :-\ :o

Radim Strycharski:
Citace: Jan Franěk  28.05.2020, 08:06

To jako fakt?  :-\ :o

No tak když vyjdeme z předpokladu, že veškeré informace poskytuje ta fotka, tak tam jsou fázové vodiče a průchozí vodiče PE, ke kterým jsou připojeny další vodiče PE. Barvy svorek předpisem regulovány nejsou a modré se zelenými jsou propojeny propojkou. Tak těžko říct jen tak od pohledu, co je tam špatně.

Jiří_Hrubý:
Modrá a zelená jsou viditelně propojené, vyvozuji tedy snahu o označení PEN, případně vytvoření bodu rozdělení. Nedostatek je v chybějících proužcích na PENech procházejících svorkovnicí, kvůli odlišení toho PE.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana