Kde je skutečná hranice pro změnu distribuční sazby z D25d na D57d?

<< < (7/9) > >>

Prokop Buben:
Možná mě vyprovokujete k tomu,abych si přepočítal můj obchodní případ. Ale vycházím z toho, co mi vyšlo před cca dvěma lety. Mám D25d 3x25A. Do 8h NT se mi daří přesunout podstatnou část velkých odběrů /pračka, myčka, bojler.../,  cca 2/3 odběru.

Částky které jsem tady vypsal jsou aktuální u čezu, porovnávám mezi sebou sazby, pravděpodobně to nebude nejvýhodnější nabídka na trhu, ale o to nejde.

D25d - D57d

NT - s D25d o 0,46 Kč/kWh levnější, maximálně využívat NT
VT - o 1,8 Kč/kWh dráž než by byla v D57d
Poplatek - s D25d šetřím měsíčně 178 Kč oproti D57d

Na základě mích konkrétních spotřeb jsem došel k tomu, že se mi D57d nevyplatí, změna sazby by pro mě nebyla problém.

Zdenek+:
Nezapomente ze mate o 12 hodin delsi NT a nemusite tak nic presouvat protoze cena nt a vt je skoro stejna!

Kdyz uz umite tak zodpivedne presouvat, tak si snizte jistic a soubeznost... usetrite na 100%...

Milan Hudec:
Ušetřit 200kč/měsíc "pozorováním sazeb" je chválihodné, nicméně není jednoduší pracovat měsíčně o 1hod déle s možností vysr. se na sazby a ještě zbude na pět piv? :)

Zdenek+:
A v te hospode nadavat jak je to drahy :-))

Vít Rotrekl:
Citace: Prokop Buben  29.10.2018, 17:16

Mám D25d 3x25A. Do 8h nt se mi daří přesunout podstatnou část velkých odběrů /pračka, myčka, bojler.../,  cca 2/3 odběru.

Jak to děláte? Perete a myčkujete v noci? to by mě mohlo...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana