Kde je skutečná hranice pro změnu distribuční sazby z D25d na D57d?

<< < (4/9) > >>

Zdenek+:
Nechť soused kontaktuje revizáka, od kterého beztak bude potřebovat zprávu.

Napsal bych do formuláře rovnou to co chtějí (přímotopy, ne akumulačky).

V případě problémů stačí zakoupit potřebný počet přímotopů: https://www.softcom.cz/eshop/sencor-scf-2003-konvertor_d114311.html - jsou za 500,- 2kW a u D57d je beztak akumulace neefektivní...

Fuk Tomáš:
Konvertor  :D :D :D
Hodinky jako holinky, obojí se natahuje.

Zdenek+:
Konvertuje elektřinu na teplo, ale cena jinak slušná ;-) Deset až patnáct až dvacet let to vydrží, pak se rozpadnou na uhel plastové distanční pacičky topného tělesa za 5 korun ... nevíte kde sehnat? By to topilo dalších 20 let...

Javorsky:
Distribuce by uz nad kolonkou hybridniho spotrebice v kombinaci primotopu a akumulace mela zacit uvazovat.
On existuje, a az treba kluci z LUCHT-LHZ uznaji CEZ za potizistu, mozna si zridi pujcovnu :-))

Petr Filipi:
Tak jsem utrpěl pyrrhovo vítězství (čtí vítězství Pyrrhy).
Z ČEZu prodej mi přišlo toto:
,  pane Filipi,

reagujeme na váš e-mail ze dne 23. 10. 2018 týkající se podmínek změny distribuční sazby.

Omlouváme se vám za vzniklé potíže. Opětovně jsme prověřili u společnosti ČEZ Distribuce, a.s. podmínky pro splnění žádané distribuční sazby D57d. Na základě Vámi uvedených údajů, bylo vyjádření distribuce pozitivní. Pro vás jako našeho zákazníka respektive Vašeho souseda to znamená, že splňujete podmínky pro přiznání konkrétní distribuční sazby bez nutnosti dokládat výpočet tepelných ztrát. Mrzí nás nedopatření a mylné informace, které vám byli sdělovány v předchozí komunikaci.

Děkujeme za pochopení.

.....

Děkujeme vám.

S pozdravem

Simona xxx
ČEZ Prodej, a.s.
Guldenerova 2577/19
326 00 PLZEŇ
tel.: 800 810 820
fax: 371 102 008
No jo, ale dnes jsem zašel za místními dívkami na zastoupení ČEZu.

-"Pamatujete si na mě?"
--"No to víte, že si na vás pamatuji."
-"Tady mám emailové vyjádření, že na sazbu D57d má můj soused nárok."
--"No jo, ale já vám sazbu D57d dát nemohu. Snad kdyby tam bylo více přímotopné části."
-"Aha, já si myslel, že to nebude tak jednoduché, tak nashledanou."

Tak jsem zase na ČEZ napsal, co mám teď dělat.
Není to boží?

Petr

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana