Jak při bouřce vyhladit probliky napětí na přívodu do továrny?
Richard Hemond:
Citace: Jiří Buben 09.08.2018, 21:01
Pokud budete mít zájem mohu poskytnout kontakt na člověka který zajišťoval instalaci superkapacitor u.
Ten kontakt bych si i vzal. Napíšete mi ho tady? Nebo mi ho dáte na email? hego@email.cz
Díky Richard
Hynek Havliš:
Citace: Zdenek Hejčl 09.08.2018, 23:13
Výběrové řízení na technologii linky vyhrála firma s nejnižší nabídkou...
A odběrateli je na tobě, jak se s tím popasuješ, aby to fungovalo bez problémů s výpadky! (zle)
Citace: Jan Bocek 10.08.2018, 07:31
Tvrdá realita NW doby, kdy vzdálenost mezi obchoďáky a odborníky je strašně velká.
Já bych za tím hned spiknutí nehledal. Prostě se na to třeba nemyslelo (ano, je to chyba, ale po bitvě je každý generál).
Několikrát jsem se v pozici konstruktéra elektro dostal do následující situace:
Extra požadavky nebyly součástí poptávky (tím pádem ani nabídky), prostě jsem pak všude do strojů/linek dal kvalitní průmyslové zdroje - bez UPS.
A po čase přišli s tím, že mají při bouřkách občas výpadky a abychom jim tam doplnili UPS. A že to samozřejmě zaplatí.
Takže se to dodělalo - kdyby to zákazník řekl hned, ušetřil sobě i mně spoustu peněz a času (a sobě i spoustu výpadků).
Nemyslím si ale, že by to byla moje chyba jako dodavatele. Rozhodně mě ani nenapadlo úmyslně nabízet špatné řešení.
Když se teď na začátku projektu jasně zeptám - Chcete UPS? - často slyším NE (a za půl roku pak slyším otázku - Proč jste tam nedali UPS?)
Třeba ta samá linka, jak popisuje tazatel, někde jinde bez problémů léta funguje. Třeba jenom proto, že je kvalitnější síť ať už vně podniku nebo i v podniku...
Tak to prostě při řešení složitých technických problémů chodí, že ne všechno je hned napoprvé na 100%...
Martin Hroudný:
Tahle situace se jednoduše řešit nedá.
Je to obvykle hodně bolavý problém i pro distributora, protože ho odběratel s mikrovýpadky pořád "otravuje" a snaží se to nějak "řešit".
Jenže jednoduché/levné řešení problému bohužel neexistuje, lze ho tak maximálně do určité míry problém omezit (nižší četnost mikrovýpadků, nižší propady napětí při mikrovýpadcích).
Je potřeba začít tím, že se zjistí, co je zdrojem mikrovýpadků (typicky na lince 22kV - z vyšších nadřazených napěťových hladin, typicky 110kV, se toho přenáší dolů minimum).
Obvyklý důvod je ten, že jde o venkovní vedení 22kV, které trpí na všechny atmosférické a vnější vlivy. Např. vedení 22kV (nebo 35kV, princip stejný) jde skrze dlouhý lesní průsek, a pak stačí sebemenší větývka padená do vedení a už to OZ-etuje jedna radost. Nezřídka brnkne i fáze o fázi ve větru. Důvodem nemusí být přímo ani dotčené napájecí vedení 22kV vedoucí k fabrice, ale klidně i úplně jiné linky 22kV, stačí jen když jsou napájené ze stejné sběrny 22kV v nadřazené rozvodně 110/22kV. Pokud na nějaké takové nepřímo související lince 22kV nastane zkrat, tak samozřejmě sebou po dobu události "strhne" dolů napětí i na ostatních linkách 22kV.
Jak to "léčit", je zřejmé. Vedení 22kV pokud možno zakabelizovat a pokud možno tuto citlivou linku 22kV napájet ze samostatného trafa 110/22kV, nebo aspoň ne s účastí jiných linek 22kV, které jsou pověstné mikrovýpadky (dlouhá rozsáhlá vedení/vývody, vedení běžící dlouhými lesními průseky, atp.).
ACEOF ACES:
nabíječ --- dvě uzavřené baterie 12V --- měnič 24/230V
připojení potřebných | |
ovládacích a řídících obvodů na 24V, s měničem na 230V
novy2:
Citace: Hynek Havliš 10.08.2018, 09:41
Několikrát jsem se v pozici konstruktéra elektro dostal do následující situace:
Extra požadavky nebyly součástí poptávky (tím pádem ani nabídky), prostě jsem pak všude do strojů/linek dal kvalitní průmyslové zdroje - bez UPS.
A po čase přišli s tím, že mají při bouřkách občas výpadky a abychom jim tam doplnili UPS. A že to samozřejmě zaplatí.
Takže se to dodělalo - kdyby to zákazník řekl hned, ušetřil sobě i mně spoustu peněz a času (a sobě i spoustu výpadků).
Nemyslím si ale, že by to byla moje chyba jako dodavatele. Rozhodně mě ani nenapadlo úmyslně nabízet špatné řešení.
Znie to ako výhovorka, alebo napriek tomu, že ste neuvedomelého zákazníka o možných výpadkoch počas búrok upozorňovali a poučovali, zvolil si lacnejšie riešenie, za úpravu ktorého musel potom zaplatiť spoustu peněz. (norm)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana