Jak řešíte neustálé požadavky na nové revize spotřebičů od jednoho subjektu?
František Šohajda:
Problém jak má Pavel je dost málo, skoro promile ze všech firem.....
Většinou je opak, až když dojde bezpečák, či kontrola a nejsou provedeny kontroly tak je zle, volají že hned chtějí všechno zrevidovat.Nep ochopí že mám naplánovanou práci, a nemůžu hned ten den!! (zle)
Já termíny nesleduji, nemám na to čas! Všem dám harmonogram dalších revizí (všech) a aby si to hlídali sami.Všude musí být pracovník zodpovědný na BOZP v dané organizaci.
Všechno mají ode mne dopodrobna zpracováno, kdy a co se má revidovat,je to jejich problém!! ::)
Zdeněk Mazač:
Termín lze sledovat ve vhodném SW a včas to zákazníkům připomenout je velmi dobrá přidaná hodnota.
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Pavel Horský 08.12.2017, 15:36
V případě hudební školy toto půjde asi hoooodně těžko :-) Tam je to samá baba :-)
Nemají školníka?
Tak jim vysvětli, že když budou mačkat ty správný čudlíky, bude to hrát jako klarinet.
Zdeněk Mazač:
Citace: Pavel Horský 08.12.2017, 15:36
V případě hudební školy toto půjde asi hoooodně těžko :-) Tam je to samá baba :-)
To si nemyslím, mám ve správě jednu školu kde je 90% žen a tam jsou právě muži nepoužitelní. Třeba PC síť má více jak 35 PC, server, několik tiskáren...... .vše se dělá dálkovou správou a že jsou žáci šťouraví...... fyzická přítomnost je nutná pouze tak 1x do roka a to jen u prací, co nemohou z důvodu kvalifikace udělat /výměna aku v UPS apod./.
Jiří Schwarz:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 10.12.2017, 18:08
Nemají školníka?
...
Znám jednu "školu", školníka nemají, jen "správcovou"...
A ještě si nevyjasnili, zda ji mohou proškolit aby mohla oficiálně vyměnit žárovku...
Takže většinou mě "ukecá"...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana