Jak řešíte neustálé požadavky na nové revize spotřebičů od jednoho subjektu?

<< < (2/5) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
Vyškolil bych mu jednoho svéprávného zaměstnance podle §4 a poradil, co si má koupit za měřák. Pak jenom občas dohlídl, jestli to dělá správně.

Pavel Horský:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  08.12.2017, 14:51

Vyškolil bych mu jednoho svéprávného zaměstnance podle §4 a poradil, co si má koupit za měřák. Pak jenom občas dohlídl, jestli to dělá správně.

V případě hudební školy toto půjde asi hoooodně těžko :-)  Tam je to samá baba :-)

Jan Franěk:
Osobně když předám složku s kartama spotřebičů nějakému subjektu, zpravidla tam přikládám i list s tabulkou kam se zapisují vyřazené spotřebiče s jednoduchým důvodem a tabulku kam se zapisují nové zakoupené spotřebiče.  Pokud je osoba odpovědná jen trochu svědomitá, mám během opakované revize méně práce. V této době mi to tak více méně funguje u cca 6 subjektů. Všude jinde na to osoba odpovědná kašle a řeším to vždy jen v pravidelných termínech. Doplním do seznamu, založím kartu a označím.

Pokud se týká kanceláří a podobných prostor a pokud na tom zákazník přímo netrvá, jsem přesvědčen o tom, že u lhůt do dvou let je to zcela v pořádku a nový spotřebič je jen potřeba zaevidovat a označit. Revize se pak provádí spolu s dalšími spotřebiči.

Jestli ale k tomuto požadavku má nějaký důvod který si nenechá vymluvit, asi není proč mu nevyhovět, pokud i on akceptuje tvoje finanční požadavky.

Maroš Klein:
Citace: Pavel Horský  08.12.2017, 11:31

Já tedy přijedu, zreviduji, vystavím kartu a odjedu. Pak vystavím fakturu, která zahrnuje náklady na dopravu včetně času stráveného při dopravě, revizi spotřebiče s jeho označením a vystavením karty.
Pak si připadám při revizi prodlužovacího kabelu nebo spotřebiče za pár korun jako zloděj  (zle)
Má toto nějaké solidní řešení?
Pokiaľ by šlo o spotrebič veľkosťou "do tašky",  navrhol by som mu, ak má vo vašom rajóne takú možnosť, zastaviť sa s ním u vás, najlepšie hneď po ceste z nákupu.
Práca na počkanie, kávička, zľava na samotnej revízii, ušetrenie časových a dopravných nákladov by snáď zaujali. :)

Mal som podobnú situáciu s klientom trocha od ruky, kde drobnosti neobmedzujúce prevádzku sa riešili dohodou „až bude cesta okolo, ale najneskôr do...).
Za cenu bez dopravy som sa tak oslobodil od polohy gašparka na gumičke.

Jan Bocek:
Citace: Maroš Klein  08.12.2017, 18:24

Za cenu bez dopravy som sa tak oslobodil od polohy gašparka na gumičke.

To je nádherné přirovnání nejen pro revize spotřebičů.... jak často
mnozí chtějí mít "gašparka na gumičke".

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana