Jak postupovat v případě, kdy potřebuji revizi RD, ale nemám žádnou dokumentaci?
Pavel Horský:
Nejsmutnější na celé věci je skutečnost, že je jen pár RT, kteří se ozvou, že nejsou všechny náležitosti k provedení revize. Kdybych to měl vyjádřit procentuálně, tak by to mohlo být klidně 80% ku 20% ve prospěch těch, kterým je vše jedno a směrodatné jsou jen peníze utržené za provedenou revizi.
Už mě tak nějak nebaví se neustále rozčilovat. Život je moc krátký na to, abych se neustále snažil ten svět alespoň trošku napravit.
Sám se budu chovat tak, abych se nemusel sám před sebou stydět při pohledu do zrcadla. Nic více, nic méně.
Miroš Jan:
Moje řeč Pavle.
IM:
Proč se pořád uvádí periodické revize, když se dle normy jedná o pravidelné? :-[
Pavel Horský:
Citace: Milan Illek 05.12.2017, 11:21
Proč se pořád uvádí periodické revize, když se dle normy jedná o pravidelné? :-[
To je naprostý detail proti tomu, co za kraviny se do zpráv uvádí.
Dnes ráno jsem odvážel manželku do práce. Koukám, u nich na firmě vyrostl ve fasádě nový rozvaděč. Dokumentace k rozvodům nikde, štítek na rozvaděči nikde a revize tutově taky nikde. A když na to upozorním majitelku, tak si zavolá jejího RT, který vše píše jen od stolu. Mám se pak rozčilovat?
Revize mě živí jen hodně okrajově. Mohu si dovolit je neprovádět kvůli absenci projektové dokumentace. Ale co vy ostatní, co se revizemi vyloženě živíte? Nerevidujete bez patřičných dokumentů? Tak nějak se mi tomu nechce vůbec věřit.
Maroš Klein:
Citace: Pavel Horský 06.12.2017, 07:23
Nerevidujete bez patřičných dokumentů? Tak nějak se mi tomu nechce vůbec věřit.
Verím, že drvivá väčšina reviduje aj bez patričných dokumentov. Teda ja určite. :)
Je to predsa len iba prvý z mnohých ďalších nedostatkov, a pri narazení na prvý s revíziou určite neprestanem. :D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana