Je nějaká šance na přijímaní HDO v elm. rozvaděči kde není místo pro HDO (EON)?
Rozvodak:
Citace: Zdenek+ 17.11.2018, 17:01
1) ZE ... mají baterii?
2) na kontrolu jako že přijede distributor a odveze EM?
3) nahrazovat nebo nahazovat?
4) psal jsem v měřené části, tedy tam, kde jsou jističe (ne hl.jistič), tam si to snad každý může udělat jak chce, ne? ;-)
5) jak to myslíte proklemovaný elektroměr? To už je porušení plomby elměru nebo desky asi... za to vam pak vypocitaji podle vzorecku nejaky nesmysl spotreby a proto radsi si pred tydnem radneho odectu zkontroluji plomby, abych si porusene pripadne nahlasil sam...
Ono je to standardne odemcene a kdokoliv vam muze urvat plombu, zeano...
1) ČEZácký Zetka (ZE 310) mají baterii.
2) Jakože přijede zaměstnanec distributora a provede kontrolu OM.
3) Odečítač nesmí manipulovat s hlavním jističem
4) Co chcete klemovat v měřené instalaci? Když pominu morgošský napojení od souseda prodlužkou oknem.
Já to pochopil jako proklemované v měř.č. jako měřiči :D
5) to víte, i tohle někoho napadne
Samo, elektroměry se nově instalují na veřejně přístupná místa.
Plomby může oškubat kde kdo, to samo o sobě nemusí být problém. Ale zrovna tak vám někdo může povolit šrouby na kole auťáku...
ACEOF ACES:
Ale zase nikdo po vás nechce, aby jste svůj auťák nechal stát na ulici, i když máte svojí garáž. Smích
Rozvodak:
Citace: ACEOF ACES 17.11.2018, 23:14
Ale zase nikdo po vás nechce, aby jste svůj auťák nechal stát na ulici, i když máte svojí garáž. Smích
Když s ním chcete stát jen v garáži....
ACEOF ACES:
Raději bych do té garáže postavil ten můj elektroměrový rozvaděč, aby k němu nemohl kdejaký rozvoďák, co dostal dobrý nápad, že mi ten elektroměrový rozvaděč vylepší nebo zkontroluje jestli nemám zbytečně hodně plomb nebo jiný problém. Smích
Jiří_Hrubý:
Jen ho schovejte, existuje krásná páka a sice odpojení na síti :D .
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana