Je nějaká šance na přijímaní HDO v elm. rozvaděči kde není místo pro HDO (EON)?

<< < (10/18) > >>

ACEOF ACES:
Já vím, že máte páky na své poddané, ale všeho do času. Smích

Tomáš Kostečka:
Citace: Rozvodak  16.11.2018, 20:37

Takže mne napadá asi jen jedna věc, výměna přípojkové skříně za skříň i s měřením. Něco jako tohle:

Škoda, že ty skříňky jsou pevně spojené, potřeboval bych je obráceně popřípadě nad sebou.
Edit: Tak to vypadá, že jsou jen spojeny šrouby a dvířka by měla jít také prohodit otvírání. A metr středu elektroměru nad zemí bych měl taky splnit.
mohu vůbec nechat tu přípojovou skříňku vyměnit, když je majetkem DS?

Rozvodak:
Citace: ACEOF ACES  18.11.2018, 13:32

Raději bych do té garáže postavil ten můj elektroměrový rozvaděč, aby k němu nemohl kdejaký rozvoďák, co dostal dobrý nápad, že mi ten elektroměrový rozvaděč vylepší nebo zkontroluje jestli nemám zbytečně hodně plomb nebo jiný problém. Smích

Až budou volby, zvolte někoho kdo změní EZ  ;)
Jinak tu můžete nadávat věčně.

Citace: Tomáš Kostečka  18.11.2018, 14:07

Takže mne napadá asi jen jedna věc, výměna přípojkové skříně za skříň i s měřením. Něco jako tohle:

Škoda, že ty skříňky jsou pevně spojené, potřeboval bych je obráceně popřípadě nad sebou.
Edit: Tak to vypadá, že jsou jen spojeny šrouby a dvířka by měla jít také prohodit otvírání. A metr středu elektroměru nad zemí bych měl taky splnit.
mohu vůbec nechat tu přípojovou skříňku vyměnit, když je majetkem DS?

A proč vyměňovat HDS? Ta nepatří vám, ale distribuci.
Vaše starost na váš účet je HDV a ER.

Tomáš Kostečka:
Citace: Rozvodak  18.11.2018, 14:37

A proč vyměňovat HDS? Ta nepatří vám, ale distribuci.
Vaše starost na váš účet je HDV a ER.

Tak nenechám starou skříňku HDS na domu a vedle toho nedám novou s ER ne?

Rozvodak:
Citace: Tomáš Kostečka  18.11.2018, 14:44

Tak nenechám starou skříňku HDS na domu a vedle toho nedám novou s ER ne?

Tak se to ale obvykle dělá, pokud jí chcete novou tak vám jí může na vaše náklady vyměnit spolupracující partner distributora. To se ale musí projednat s předstihem

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana