Co byste vzkázali panu "projektantovi", potažmo investorovi takového hromosvodu?
Pavel Horský:
Citace: Jiří Novotný- Stryker 02.11.2015, 09:01
Pan Horský budeme mít práce až nad hlavu.
Na nedostatek práce si tedy opravdu stěžovat nemohu ;) (dance)
Milan Hudec:
Vrcholovým sportovcům bude také vyhovovat nová vyhláška o zákazu vycházení bez předešlého zvládnutí tisíce kliků, ulice budou jejich.
Zdeněk Friedrich:
To Stryker:
Připadá mi prostě nefér neustále tvrdit, že za vše špatné tady může ČKAIT.
Každý kdo chce, může se stát jeho členem a přes valnou hromadu se pokusit o změnu toho co se mi nelíbí.
Trošku infantilní názor. Taky vstupujete do různých politických stran s přesvědčením, že něco uděláte pro zlepšení situace? ;)
Jiří Novotný- Stryker:
Citace: Zdeněk Friedrich 02.11.2015, 09:46
To Stryker:
Připadá mi prostě nefér neustále tvrdit, že za vše špatné tady může ČKAIT.
Každý kdo chce, může se stát jeho členem a přes valnou hromadu se pokusit o změnu toho co se mi nelíbí.
Trošku infantilní názor. Taky vstupujete do různých politických stran s přesvědčením, že něco uděláte pro zlepšení situace? ;)
Přesně o tom je politika. Nesedět jen v hospodě a kecat, ale prostřednictví m demokratických voleb se dostat k možnosti něco ovlivnit či iniciovat změnu. Přesně tak by to mělo být!
Nechápu, co je na tom dětinského? ??
Zdeněk Friedrich:
Citace: Jiří Novotný- Stryker 02.11.2015, 10:17
Přesně o tom je politika. Nesedět jen v hospodě a kecat, ale prostřednictví m demokratických voleb se dostat k možnosti něco ovlivnit či iniciovat změnu. Přesně tak by to mělo být!
Nechápu, co je na tom dětinského? ?
Souhlasím s vámi, že by to tak mělo být a nechci vám brát ideály. Realita je však od tohoto vysněného demokratického systému na hony vzdálená a bohužel sloužíme "elitě" v pravidelných intervalech, jenom jako křoví na podporu jejich zisků a jsem přesvědčen, že je to status quo . :( (wall)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana