******* Rozdělení vodičů v bytové rozvodnici při současných sítích TNC i TNC-S ?

<< < (5/7) > >>

Pavel Horský:
Citace: Jiří Novotný- Stryker  06.05.2015, 10:57

Jistě, že ano, potom se tedy jen zdržte komentářů typu, že kdo nenavrhuje Vaší optikou je hlupák a vytváří pasti na zákázníky.
Vše má své řešení, i varianta ekonomik  ;)

No vidíte a já jsem přesto zcela jasně přesvědčen, že použití jednoho chrániče je blbost a ten kdo ho navrhne, dle mého soudu nepřemýšlí. Proto píši co píši. A věřte mi, že jinak psát nebudu, což znamená, že se nehodlám zdržet jakýchkoli komentářů. Je to prostě můj názor, za kterým si pevně stojím. Dál to nebudu rozebírat a  (poklona)  za pochopení :-)

Jiří Novotný- Stryker:
rozhoďte to na poloviny a je, co nad tím tak přemýšlíte?  ;D

Jiří Novotný- Stryker:
No vidíte a já jsem přesto zcela jasně přesvědčen, že použití jednoho chrániče je blbost a ten kdo ho navrhne, dle mého soudu nepřemýšlí.

Mám to brát osobně?
Jakmile bude zadaní ekonomik varianta, najdu pro zakázníka adekvátní řešení.

Vít Rotrekl:
Citace: PetrBaned  06.05.2015, 11:26

mohl bych poprosit popsání konkrétního zapojení na dva chrániče dle vás?

A dokumentaci zadarmo by jste vypracovat nechtel?

K tematu. Pavla Horskyho chapu. Proste to tak navrhuje a stoji si za tim. Opravdu je lahudka kdyz nefunguje celej byt a vy po tme hledate zavadu. Na druhou stranu chapu I z toho praktickeho zivota, reality dnesniho dne, ze zakaznici to casto povazuji za zbytecne, mit v byte vice chranicu, a maji pocit ze ten elektrikar se z nich jen snazi vyrazit prachy na vic...

Cimz bych to uzavrel. Zakaznik chce kvalitbi instalaci dostane ji. Zakaznik chce lowend instalaci, rak ji dostane I temi riziky.

Jiří Novotný- Stryker:
Citace: Vít Rotrekl  06.05.2015, 12:01

Cimz bych to uzavrel. Zakaznik chce kvalitbi instalaci dostane ji. Zakaznik chce lowend instalaci, rak ji dostane I temi riziky.

Přesně tak, ale v žádném případě bych si nikdy netroufl o někom tvrdit, že je hlupák!! Ekonomik varianta s sebou vždy nese něco za něco. Korektně to zákazníkovi vysvětlit a rozhodnutí nechat na něm.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana