******* Rozdělení vodičů v bytové rozvodnici při současných sítích TNC i TNC-S ?
Juraj Rojko:
Citace: PetrBaned 06.05.2015, 11:26
mohl bych poprosit popsání konkrétního zapojení na dva chrániče dle vás?
...
1xsvětelný obvod (popř. 2x světelný obvod)
...
Pokud už dáváte světelné okruhy na chránič, tak zcela jednoznačně na samostatný. Důvody snad popisovat nemusím.
PetrBaned:
Citace: Juraj Rojko 06.05.2015, 12:15
Pokud už dáváte světelné okruhy na chránič, tak zcela jednoznačně na samostatný. Důvody snad popisovat nemusím.
..nechápejte to zle, ale asi jste nečetl celou diskuzi. My se tu bavíme o voze a Vy o koze.
Dobrali jsme se k tomu že ideální řešení jsou jističochránič e na každý obvod.
Teď řešíme economi verzi a já se nejsem schopen dobrat logické odpovědi proč dva chrániče a né jeden.Proč ten kdo dá na byt jeden chráníč je v této diskuzi diletant. vaše řešení navíc odporuje Vašemu kolegovi, kterému by vadili zásuvky v celém bytě na jednom chrániči.
Jiří_Hrubý:
Citace: PetrBaned 06.05.2015, 11:26
mohl bych poprosit popsání konkrétního zapojení na dva chrániče dle vás?
Tak schválně. Logicky mi to vychází na prostory normálně suchý a prostory kde se vyskytuje voda.
Obývák, ložnice, děcák a světla na jeden, zbytek na druhý.
PetrBaned:
Citace: Jiří_Hrubý 06.05.2015, 12:24
Tak schválně. Logicky mi to vychází na prostory normálně suchý a prostory kde se vyskytuje voda.
Obývák, ložnice, děcák a světla na jeden, zbytek na druhý.
OK díky
Juraj Rojko:
Citace: PetrBaned 06.05.2015, 12:23
..nechápejte to zle, ale asi jste nečetl celou diskuzi....
Kromě otázky, která se opravdu číst nedá, jsem to četl. Chtěl jste příklad, jak tu vaši modelovou situaci rozdělit. Tak jsem vám jeden nabídl. (Ale možná jste tím světelným okruhem myslel jen koupelnu, pak by to samozřejmě smysl postrádalo.) Těch řešení může být více. Další tady už zaznělo. Další logická možnost je samostatný chránič pro lednici. (Jinak si nemyslím, že jeden chránič pro byt (zejména menší) je úplně špatně, ale také si nemyslím, že je to nejlepší "economy" řešení.)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana