Smíšek Jan
|
|
« kdy: 07.10.2014, 11:07 » |
|
Firma natáhla UTP kabeláž vzduchem ve výši cca 15m nad zemí a vzdálenosti cca 20m. Může být případné indukované napětí nebezpečné a) pro PC techniku b) pro člověka?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jiří Schwarz
|
|
« Odpověď #9 kdy: 08.10.2014, 08:20 » |
|
Jaky přepěťovky, vždyť je to slaboproud ... Jaký? Třeba něco z řady DL-100 (z produkce toho, jehož jméno se na tomto webu nevyslovuje Je to stejně nebezpečné jako telefonní přípojka. ...
Pokud telefonní přípojka je ukončena pouze telefonem, je to zase o něčem jiném, než když tam je zařízení, které je sice oddělené od země (ethernet je), ale s napěťovou pevností to asi žádná sláva nebude a její garance? Zkuste se zeptat...
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl! Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)
|
|
|
Lukáš Rotrekl
|
|
« Odpověď #10 kdy: 08.10.2014, 08:29 » |
|
To nebylo mířeno směrem na konkrétní typ přepěťovky. Poslední rozhovor se slaboproudařem na toto téma:
Jak budete řešit na slaboproudu ochranu před přepětím? Nebudem, proč, když to řachne, tak se to vymění Víte, že mě připojujete PLC, na kterým jsou pak vstupy z prostoru s nebezpečím výbuchu? No a?
|
|
|
Zaznamenáno
|
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....
Není mě jasné, jak je možné že spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.
|
|
|
|
Lukáš Rotrekl
|
|
« Odpověď #12 kdy: 08.10.2014, 11:04 » |
|
No jo, ale je dražší, to nevadí, že to nefunguje, hlavní je, že to je levnější Jinak ten DEHNPatch jsme tam nakonec přes odpor slabo**** dali 50% ceny rozvaděče tvořily DEHNventily a DehnPatch. Dalších 30% nerevozá skříň a zbývajících 20% ostatní jističe, chrániče, stykače.....
|
|
|
Zaznamenáno
|
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....
Není mě jasné, jak je možné že spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.
|
|
|
|
|
|
|
|