Jaký kabel pro zemní vedení na soukromém pozemku (1F, délka 280m, odběr do 6A)?
Jan Franěk:
Citace: Jan Bocek 06.10.2014, 19:55
STOP.
KONEC DISKUSÍ.....
....
I když mě to těší, patří hlavní dík kolegovi Doležalovi. Já si jen občas dovolím připomenout to, co jsem se od něj také někdy naučil a občas vložím některou z jeho mnoha výborných tabulek do některé z diskusí. Tedy pouze ty, které on sám dal veřejnosti k dispozici.
Je velkou škodou, že se zde již nevyskytuje. JE nejen velkým odborníkem, ale i člověkem a dokázal najít mnoho informací a poradit v mnoha situacích.
Přidám ještě jednu. Jen se nedivte, že si budou tak trochu odporovat. Každá se soustředí na trochu něco jiného.
Milan Hudec:
Pedol mě osobně tolik pomohl, naučil a ušetřil mnoho času, chtěl bych mu to nějakým způsobem oplatit, ať to bude již cokoli, jdu do toho namísto zde odborně se propadajivších diskuzí o ojebání čehokoli, počítám se zde mezi mazáky stále za nováčka, přesto bych se dovolil se optat, jestli by do toho šel někdo se mnou?
Dokonce bych si dovolil blížící se rok 2015 nazvat a vyzvat i ostatní k roku vracení nepsaných dluhů.
Lukáš Rotrekl:
Se mnou, pokud to jenom trochu půjde, můžeš počítat....
David Hruda:
Citace: Lukáš Rotrekl 06.10.2014, 21:54
Se mnou, pokud to jenom trochu půjde, můžeš počítat....
Se mnou také.
Jan Bocek:
Citace: Jan Franěk 06.10.2014, 21:34
I když mě to těší, patří hlavní dík kolegovi Doležalovi. Já si jen občas dovolím připomenout to, co jsem se od něj také někdy naučil a občas vložím některou z jeho mnoha výborných tabulek do některé z diskusí. Tedy pouze ty, které on sám dal veřejnosti k dispozici.
Je velkou škodou, že se zde již nevyskytuje. JE nejen velkým odborníkem, ale i člověkem a dokázal najít mnoho informací a poradit v mnoha situacích.
Přidám ještě jednu. Jen se nedivte, že si budou tak trochu odporovat. Každá se soustředí na trochu něco jiného.
Ano, vybrat vhodný průřez je trochu věda, protože těch podmínek je více. Opět zajímavá tabulka.... (poklona) .
Pedro, jak jej volali kluci a holky na letních táborech, ( byl náčelníkem) je také radioamatérem s volacím znakem OK2BSY. A ještě prozradím, že má manželku z lázeňského města Klimkovice, kde již 73 roků žijí a bydlím. Tehdy, kdy jsme vedli v Klimkovicích ROB - radio orientační běh, tak ty slečny byly reprezentantky české republiky. A Pedro také běhal....a když jsem Pedrovi někdy napsal o pomoc, tak byla perfektní.
Pane Hudec, pokud budete mít úkol i pro mne, jsem připravený. Byla by zajímavá i brigáda na chalupě někde u Tišnova. Nebude stavět nějaké antény? Anebo, čím bychom Pedrovi udělali radost.....skv ělý nápad.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana