František Šohajda

RT E2-A
|
 |
« Odpověď #144 kdy: 15.01.2014, 19:40 » |
|
Inspektor tehdy ITI mě řekl (i více kolegům) že třeba na RD není potřeba projekt a není potřeba jej při revizi !  Jsou někdy různé názory... Já jsem chtěl jen napsat, že asi názor pracovníka čsni bude asi více objektivní než jiného pracovníka, i když státní instituce..  My dva to asi nevyřešíme! Když to jiní, co jsou tím honorovaní ,mají odlišné názory!
|
RT -EZ - elektroinstala ce domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...už 40 let....
|
|
|
Kamil Novák
OSVČ

|
 |
« Odpověď #145 kdy: 15.01.2014, 20:26 » |
|
Já jsem chtěl jen napsat, že asi názor pracovníka čsni bude asi více objektivní než jiného pracovníka, i když státní instituce..  Já se na to dívám z jiné strany. Když by došlo na "lámání chleba" tak se bude RT zpovídat pracovníkovi dozoru, nikoli ÚNMZ. A proto má podle mého názoru "větší pravdu" ten první. I když to může být pouze z moci úřední.  My dva to asi nevyřešíme! Když to jiní, co jsou tím honorovaní ,mají odlišné názory!
To zcela jistě ne. Já si prostě jen nechci zbytečně zvětšovat množství náležitostí kterých je zapotřebí si při revizích všímat, když to po mě nikdo nevyžaduje.
|
Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví. působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradeck ý, Pardubický a Liberecký kraj
|
|
|
Josef Drda
OSVČ

TNS
|
 |
« Odpověď #146 kdy: 07.02.2014, 09:11 » |
|
Nové normy vydané v Únoru 2014
ČSN EN 61557-10 ed. 2 Elektrická bezpečnost v nízkonapěťovýc h rozvodných sítích se střídavým napětím do 1 000 V a se stejnosměrným napětím do 1 500 V - Zařízení ke zkoušení, měření nebo sledování činnosti prostředků ochrany - Část 10: Kombinovaná měřicí zařízení ke zkoušení, měření nebo sledování činnosti prostředků ochrany
ČSN EN 61557-14 Elektrická bezpečnost v nízkonapěťovýc h rozvodných sítích se střídavým napětím do 1 000 V a se stejnosměrným napětím do 1 500 V - Zařízení ke zkoušení, měření nebo sledování činnosti prostředků ochrany - Část 14: Zařízení ke zkoušení bezpečnosti elektrického zařízení strojů
ČSN EN 60670-24 Krabice a úplné kryty pro elektrická příslušenství pro domovní a podobné pevné elektrické instalace - Část 24: Zvláštní požadavky na úplné kryty pro umístění ochranných zařízení a jiných elektrických zařízení rozptylujících výkon
ČSN EN 61000-3-3 ed. 3 Elektromagnetická kompatibilita (EMC) - Část 3-3: Meze - Omezování změn napětí, kolísání napětí a flikru v rozvodných sítích nízkého napětí pro zařízení se jmenovitým fázovým proudem <= 16 A, které není předmětem podmíněného připojení
ČSN EN 61643-311 ed. 2 Součástky nízkonapěťovýc h zařízení pro ochranu před přepětím - Část 311: Výkonnostní požadavky a zkušební obvody pro plynové bleskojistky (GDT)
ČSN EN 61643-312 Součástky nízkonapěťovýc h zařízení pro ochranu před přepětím - Část 312: Výběr a aplikace plynových bleskojistek
|
Kontáž a servis strojů, přístrojů, elektrických i elektronických zařízení a elektroinstala cí. Specializace na servis vstřikovacích lisů a vytlačovacích strojů na plasty včetně jejich periferií. Neočekávej , že budeš osvícen , vstoupí-li do tebe elektřina ...
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
František Šohajda

RT E2-A
|
 |
« Odpověď #157 kdy: 05.05.2015, 11:56 » |
|
Květen 2015:
ČSN EN 50 110-1,ed.3 Obsluha a práce na elektrických zařízeních ,část 1. Obecné požadavky
(Zpřesnění definice odpovědných osob a úrovně odpovědnosti.)
|
RT -EZ - elektroinstala ce domovní, specializace na zdravotnické rozvody... revize ve zdravotnictví ...už 40 let....
|
|
|
František Šohajda

RT E2-A
|
 |
« Odpověď #158 kdy: 05.05.2015, 12:38 » |
|
Květen 2015:
ČSN IEC /TR 61439-0 Rozvaděče nízkého napětí -návod na specifikaci rozvaděče
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|