Má Jan Hájek o aktivních hromosvodech pravdu nebo konspiruje?
Jan Franěk:
Pravda. To je asi jediný zastánce ESE, s kterým se nechá na toto téma alespoň trochu diskutovat.
V souvislosti s tímto, si vzpomínám na setkání ELEKTROSPOJKA 2013, kdy jsem od něj obdržel na toto téma i knihu. Prozatím leží na hromádce k přečtení, s pár dalšími. Je pracovní sezóna a není moc času. Až se to trochu zklidní (asi opět po vánocích) tak se do ní zkusím podívat.
Jan Hájek:
Citace: Lukáš Rotrekl 23.08.2013, 10:27
No zkoušel tu s námi diskutovat p. Ingeli, ale moc dlouho mu to nevydrželo ;D
No a to si ještě vemte, že do té osudné diskuze, byl přijímán jako na ESE v Česko-Slovensku ten největší odborník:
http://diskuse.elektrika.cz/index.php/topic,26546.30.html
No a nakonec jak je vidět, není ochoten ani dodržovat to, co do normy sám napsal.
Milan Hudec:
Že nediskutují zastánci ESE je pochopitelné, ale že za pravověrné se staví z výrobců pouze Honza mne udivuje
Lukáš Rotrekl:
Mě ani ne, po pár pokusech o technické dotazy na dvě konkurenšní firmy, jsem zjistil
a)že úspora na materiálu nákupem u levného výrobce vyjde docela draho - za předpokladu, že chci aby řešení bylo správné
b) většinou vím víc než dotazovaný...
Milan Hudec:
Asi to jejich technické zástupce na rozdíl od Honzy nebaví či co, nedávno jsem chtěl info o mezikrystalick é korozi s ohledem na utahovací moment u jisté nerezové svorky a chlapík to evidentně nezvládl
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana