Má Jan Hájek o aktivních hromosvodech pravdu nebo konspiruje?

<< < (20/20)

František Šohajda:
Citace: Milan Hudec  10.09.2013, 07:42

Šmarjá kolego, copak revize někdo čte? Budete se divit, ale po  řádném podání okolností majiteli

A na co pak jsou revize??
Majitel pochopí jen ten, co se topí v penězích...Ten co má hluboko do kapsy ,  ten má v uších "hlucholapky"..... ;D

Maroš Klein:
Citace: František Šohajda  10.09.2013, 06:29

Zrušit nemůže nikdo nic...... (dance)
Niekto by sa hádam našiel, avšak nie na základe normy ale zákona. A na tento piesoček by som ako RT neliezol. Už som dostal po nose od IP za zbytočné upozorňovanie na prevádzku mokrého prostredia v rozpore s požiadavkou zákona. Prosto iný piesoček.
Citace: František Šohajda  10.09.2013, 06:29

Pouze konstatovat-nereviduji !
Súhlas.
Akurát v prípade že ide o RT zamestnanca sa to odmieta ťažko.  >:(

Revízia podľa požiadaviek platnej normy (je jedno o aký literárny žáner ide) na aktívny bleskozvod je „delikatesa“,  už som spomínal že takmer niet čo pokaziť. Revíziu bradavice napríklad norma nevyžaduje, výrobca áno a s radosťou dodá aj merací prístroj. Každý RT sa pri revízii  snaží vytvoriť si svoj vlastný „malý štátik so svojimi zákonmi“ podľa toho načo má a načo sa cíti.
Avšak existuje niečo ako povinnosti, právomoci, zákony, vyhlášky, normy, vybavenie, zodpovednosť, skúsenosti, sebavedomie, známosti, vrodené IQ, ego, strach, drzosť, chamtivosť, rešpekt a mnoho ďalších. To sú ingrediencie z ktorých sa namieša recept na RT.
A toľko už vie každý, že kombinácií je dosť a každá chutí inak. :D

Možno by si podobný útok ako aktiváky zaslúžili aj prúdové chrániče s Id30mA, keďže defibrilácia začína niekde okolo 15mA, teda pod citlivosťou PCH. Nato sa už ale prišlo a aj preto sa vyrábajú aj s Id10mA. Stačí si vybrať medzi "jedným a druhým". Vždy bude jeden na niečo lepší a druhý bude tak nejak niekomu aj stačiť  ;)

Milan Hudec:
Citace: František Šohajda  10.09.2013, 07:50

A na co pak jsou revize??

Tak to skutečně kolego netuším.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana