Je cena 30 tisic korun za hrubý materiál u domu o 8 místnostech adekvátní ?
Jiří Buben:
Citace: Jiří Schwarz 10.07.2013, 08:25
Mám svoje hranice, za které nejdu! Ale "kamarádovi" se to blbě vysvětluje...
Dřív jsem se toho vysvětlování kamarádovi trochu obával. Od jisté doby ne. Dopadlo to tak, že kamarád se stal bývalým kamarádem, ale z jeho přičinění (já s ním problém nemám) >:D Bývalý kamarád si sehnal jiného vola a s ním ať si voře jak chce.
František Šohajda:
Citace
Bývalý kamarád si sehnal jiného vola a s ním ať si voře jak chce.
Takových "volů" ;D je pořád dost....z revizí to vidím....já to udělám se závadami....ko lega to ani nevidí a vše je nej !! (zle) On je pak dobrý za pár kaček na pivo !
Jiri Dvorak:
Osobně mám za sebou taky podobnou zkušenost:
Kamarád kolegy - novostavba k ní dokonce jakýsi projekt pro stavební povolení jehož součástí byl "nějak nakreslený rozvaděč" – při realisaci z řešení v projektu zbyl tak průřez kabelu od měření k domovnímu rozvaděče, vývodů mnoho navíc; čistička, el vrata, nějaká budoucí „kůlna“, navíc dílnička.... kuchyň s poněkud více vývody původně dva zásuvkové okruhy..., rozvody pro zabezpečovačku, ethernet, antény a td..... . A končilo to tak že mistr světa co chtěl všechno nej a v prvotní fázi se velmi zajímal o „inteligentní instalaci“ přinesl cenovou nabídku od někoho jiného (dle původního projektu) a mému kolegovi (do té doby svému kamarádovi) začal vyčítat že ho chce okrást a td.... ;D
Šnajdr Josef:
Asi každý se s něčím podobným setkal, vždy je potřeba se na začátku přesně dohodnout na podmínkách a říct poměrně přesnou cenu, jak toto nevyřešíte nebo to odhadnete špatně, tak máte zaděláno na problém a musíte vysvětlovat. Příště budete určitě chytřejší ;)
Jan Franěk:
Citace: Jakub Drbohlav 10.07.2013, 10:35
a škodolibě jsem si dovolil počkat, kdo se chytí o:-)
A?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana