Je cena 30 tisic korun za hrubý materiál u domu o 8 místnostech adekvátní ?

<< < (9/9)

František Šohajda:
Citace

Použití jednoho centrálního chrániče je nevhodné z provozních důvodů, nicméně podle mě to není přímo zakázané.

Někde je to i v normách.....ab y závada na jednom kruhu ,  nezpůsobila závadu i druhého obvodu........(nemám čas to hledat.. ;))
Na tento článek by se to mohlo "napasovat".....!

Jakub Janoušek:
Citace: Kamil Novák  17.07.2013, 21:03

Tak to vás asi nikdo nenajde na, otravným spamy proslulém, nejlevnejsista vba.com

Jo, taky mi z toho "kvalitního" serveru chodí veselý řetězec spamu. Díky programátorům za možnosti pokročilého filtrování e-mailu   ::)

Další úlovek k dobrým projektům.

V neděli jsem se setkal s kamarádem co dělá v jedné Pražské firmě a tak jsme si povídali u pivka i o práci, tím co mi řekl jsem šel do kolen. Nedavno dělal na novostavbě a protože by majiteli nezbyli peníze na krásne venkovní osvětlení, tak raději zrušil stavbu hromosvodu "že ho třeba dodělá někdy v budoucnu" ... Pravda, jak často do domu uprostřed pole u Prahy uhodí blesk a jak často si potřebujete rozsvítit "elegantním" světlem na zahradě, aby jste viděly na své BMW.  ;D

Celé to dopadlo tak, že si jejich mistr poplácal na čelo, vysvětlil váženému investorovi, jak se věci mají a hromosvod byl. Jen je občas k pousmání, jak lidé dokáží myslet.  :D

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana