Jakou zvolit přepěťovou ochranu pro rodinný domek?

<< < (5/33) > >>

Petr Černoch:
Citace: Jan Hájek  13.02.2013, 13:24

V současné době již nejsou důležité věci, které se dají opět koupit, ale můj čas.

Tak pod tohle se mohu s klidem podepsat. Taky mám poslední dobou pocit, že to heslo "Čas jsou peníze" platí čím dál víc...

Oldřich Morávek:
neměl jsem na mysli kombinaci typ 1 a vedle typ 2, ale spíš prostorový uspořádání vzhledem k možnýmu indukovanýmu přepětí.
Podle zadání je mezi ER a domem cca 15m vzdálenostia nic nevíme o dalších možných sítích.
Dovedu si představit výhodnější kombinaci typ 1 v ERa typ 2 v PR spolu s dalšími opatřeními.
Ale jak jsem psal, je to na posouzení na místě, která varianta je lepší/výhodnější

Jan Hájek:
Citace: Petr Černoch  13.02.2013, 13:30

Tak pod tohle se mohu s klidem podepsat. Taky mám poslední dobou pocit, že to heslo "Čas jsou peníze" platí čím dál víc...

Tak to jste ještě o level níže. Peníze jsou pouze starosti, čas je penězi k nezaplacení.

Pavel Horský:
Citace: Jan Hájek  13.02.2013, 15:18

Tak to jste ještě o level níže. Peníze jsou pouze starosti, čas je penězi k nezaplacení.

A daleko větší starosti přicházejí s nedostatkem peněz.

Milan Hudec:
To Morávek, teoreticky souhlas, ale mimo vzorových zapojení jsem v praxi téměř nezažil instalaci stupně jedna bez chyb typu křižení a pod,

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana