Jak otočit jednu klapku na schodišťovém vypínači?
Miroslav Minařík:
Pánové,
nezlobte se na mne, ale nutit uživatele aby si přehazoval mezi dvěma šestkami korespoďáky mi připadá trochu úchylný. Vy ho nutíte sahat ne elektrické zařízení, když mu tu logiku změní kdokoliv, kdo jednou šestkou zapne a druhou vypne.
To bude zase přehazovat korespoďáky?
To opravdu myslíte vážně?
Martin H.:
A nie je to len hluboké nedorozumění?
Keď zapojím kombináciu 6-6 alebo 6-7-....-7-6, tak vyskúšam, či pri všetkých páčkach dole je svetlo vypnuté. Ak nie, vymením dva drôty alebo otočím jeden z vypínačov. To robím len jeden jediný raz pri montáži.
Keď potom niekedy náhodou nie je elektrika, tak viem svetlo vypnúť stlačením všetkých páčiek dolu. Prakticky to je väčšinou len jeden vypínač na začiatku a jeden na konci chodby. Inak ma netrápi, v akej polohe sú.
Myslím, že pán Ižák neopisoval nič iného.
Fuk Tomáš:
Mirku, k ničemu ho nenutíme, a nikdo mu tu logiku (=když jsou všechny klapky dole, je zhasnuto) nepřehodí.
Miroslav Minařík:
Citace: Fuk Tomáš 22.01.2013, 20:00
Mirku, k ničemu ho nenutíme, a nikdo mu tu logiku (=když jsou všechny klapky dole, je zhasnuto) nepřehodí.
Možná líp čti.
[/quote]
Citace: Tomáš-tak 21.01.2013, 21:21
... a v kuchyni mám řadu schodišťových vypínačů. ...
Citace: Ižák Ctibor 22.01.2013, 17:48
A v tom prípade stačí, ak na tej strane, čo je opačne, prehodíte medzi sebou dva dráty z vypínača odchádzajúce,za predpokladu, že druhý vypínač k tomuto svetlu je v správnej polohe.
Citace: Fuk Tomáš 22.01.2013, 20:00
Existuje ještě někdo, kdo považuje prohození dvou korespoďáku mezi šestkami za praktické?
Začíná mne to bavit.
(dance) (dance)
Pavel Horský:
Tak to si asi opravdu nerozumíme. (dance)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana