Jak otočit jednu klapku na schodišťovém vypínači?
Jiří Mudra:
Citace: Karel Přistoupil 23.01.2013, 13:13
Jistě, při montáži u které elektrikář přemýšlí, tak po namontování vypínačů budou všechny stlačeny dolů, ale stačí jedno rozsvícení z jednoho místa a zhasnutí z druhého a už je vše jinak. :)
Amerika! (dance)
tohle vědí snad všichni, podstatná je jistota, že všechny páčky dole=vypnuto... že se používáním polohy mění je irelevantní
Karel Přistoupil:
Citace: Jiří Mudra 23.01.2013, 13:20
Amerika! (dance)
tohle vědí snad všichni, podstatná je jistota, že všechny páčky dole=vypnuto... že se používáním polohy mění je irelevantní
Tak, pak asi ten elektrikář, který u mého známého předělával rozvody, nebyl žádný elektrikář, protože vypinače byly namontovány způsobem , ,co je komu do toho" ;D
Ižák Ctibor:
To p:Mudra.
Áno. presne o to mi ide a to som aj vo svojom príspevku chcel povedať.
Škoda, že to nepochopili ani niektorý odborníci a preto ma upodozrievajú, že si robím tu z niekoho prvý apríl.To som ozaj nemal v úmysle. Čo sa toho týka, u nás v minulosti boli pomerne často stavy, keď robili rekonštrukcie vonkajších rozvodov , vypínali jednotlivé úseky často na niekoľko hodín ,alebo aj celý deň a vtedy som viacerým takto upravoval zapojenie vypínačov na ích žiadosť. Divili by Ste sa, koľkí bežní užívatelia k vôli tomu toto zladenie vypínačov dodnes poznajú.
Ižák Ctibor:
To p:Minařík.
Prepáčte, neurazte sa , ale môžete mi povedať, čo sa vám na tom zdá také vtipné?
Miroslav Minařík:
Citace: Ižák Ctibor 23.01.2013, 16:51
To p:Minařík.
Prepáčte, neurazte sa , ale môžete mi povedať, čo sa vám na tom zdá také vtipné?
Patrně jste nečetl pozorně další reakce. Stejně jako já ty první.
Vše už bylo řečeno, vysvětleno, pochopeno.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana