Jak otočit jednu klapku na schodišťovém vypínači?
Miroslav Minařík:
Citace: Pavel Horský 22.01.2013, 20:19
Tak to si asi opravdu nerozumíme. (dance)
Už tomu rozumím.
Myslí výchozí stav.
To znamená, že pokud ti vypadne elektrika, tak oběhneš dům všechny klapky dáš dolů a máš jistotu, že ti nebude svítit někde světlo zbytečně až se elektrika obnoví.
Neuvažoval jsem jiné klapky, než ty v řadě vedle sebe.
Jaroslav Borovec:
Citace: Miroslav Minařík 22.01.2013, 18:36
To má být vtipné?
Prosím tě, vždyť ty už nevíš jak máme pod kontrolou klasickou instalaci. Vypínáš si světla na ajfounu. Ale když na to koukám, tak máme vypínače na chodbě zapojený tedy blbě. Už třicet let. A do teď si toho nikdo nevšiml.
Miroslav Minařík:
Omlouvám se všem za toto nepochopení.
Michael Tejčka:
Mozna rozsirim rady elinstalateru s obsesivne kompulzivni poruchou, ale ze je pri stisku vsech klapek dolu svetlo zhasnute mi pri realizaci jakekoliv instalace prijde samozrejme jako ze je v noci tma ;)
Jaroslav Borovec:
Citace: Michael Tejčka 22.01.2013, 20:54
Mozna rozsirim rady elinstalateru s obsesivne kompulzivni poruchou, ale ze je pri stisku vsech klapek dolu svetlo zhasnute mi pri realizaci jakekoliv instalace prijde samozrejme jako ze je v noci tma ;)
Je pěkné, že vám to přijde tak samozřejmé, ale mezi uživateli instalací to zas tak samozřejmé není. Teď jsem zkusil zavolat pár lidem, zda ví, že když jim vypne elektrika, že mají dát vypínače do spodní polohy aby jim nesvítilo světlo až se rozsvítí.
Nikdo nevěděl o čem je řeč a jeden mi řekl, že elektrikářské úchylky jdou mimo něho.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana