Jak sehnat schopného elektrikáře pro pomoc s rekonstrukcí elektroinstalace?

<< < (7/11) > >>

Milan Hudec:
Citace: Daniel Hudzík  26.01.2012, 21:52

Preco to vravite ako anonym.. vsak sa predstavte (je to slusne) a nadhodte debatu na tu temu:)

On je to názor 99% obyvatel, nijak bych je za to neodsuzoval, je chybou elektrikářů (jejich lobby),  že se nedokázali chopit příležitosti jak k výdělku, tak ke zvýšení obecné bezpečnosti instalací v obydlích prováděním pravidelných revizí.

Daniel Hudzík:
Citace: Milan Hudec  26.01.2012, 22:05

On je to názor 99% obyvatel, nijak bych je za to neodsuzoval, je chybou elektrikářů (jejich lobby),  že se nedokázali chopit příležitosti jak k výdělku, tak ke zvýšení obecné bezpečnosti instalací v obydlích prováděním pravidelných revizí.

Zrovna dnes som čital na vchode ponuku " V krátkom čase vás navštívi revízny technik, ktorý vám odstráni drobné chyby v inštalácii a vyhotoví revíznu správu. Dohodnite si termín na čísle.. Cena od 10€/byt"

A to sme panelak o cca 60 bytoch z roku 1964:)

Jiří Kovář12:
Citace: Karel Fořt  24.01.2012, 20:56

Rád bych požádal o Vaši pomoc.
Pročetl jsem několik diskusních vláken zde na fóru a rozhodl se k předělání staré elektroinstala ce v panelovém bytě 2+1.
Je mi téměř vše jasné a dle návodů zde na fóru bych se nyní rád sešel s elektrikářem,
protože většinu práce chci (ano, z důvodu úspory nákladů) dělat svépomocí,
ale určitě budu potřebovat s detaily poradit.
Nechci nic sekat, pouze rozvést dva okruhy zásuvek v lištách.

Sháním tedy někoho,
kdo je ochoten touto formou spolupracovat a posléze mi udělat revizi,
nejlépe aby byl ten člověk z Prahy 10.
Budu rád, pokud ho najdu mezi vámi.
Prosím, klidně se mi rovnou ozvěte na email.

rád provedu poradenskou činnost cena
700,- hodina
cesta 10,- Kč/km
250,-/hod tratná na cestě ... a to bez DPH

IM:
Citace: Ján Garaj  26.01.2012, 21:58

Tošku konkrétnejšie alebo presnejšie vyjadrenie by nebolo, pán Illek. Co chtěl básnik říci?

Pouze jsem uvedl, s jakým nejjednodušším projektem jsem se setkal. Co je na tom nekonkrétního. Jinak nevím, co je to jednoduchý projekt.  :-[
Předmětem diskuze nemůže být konkrétní řešení celé rekonstrukce elektroinstala ce. To už tady bylo několikrát kolegy napadeno.

Pavel Horský:
Jistě......... ......návrh el. instalace je placenou službou projekční kanceláře, poradenská činnost je zpoplatněna rovněž, nabytí vědomostí není zdarma. Sekat a vrtat dovede snad každý trošku zručný človíček, který má zdravé ruce.
Jak zde píše Jirka Kovář, jasná nabídka pro řešení problému. Dál to asi není potřeba rozvádět. Radit zdarma snad mohou jen důchodci, ti mají důchody zřejmě tak vysoké, že si to mohou dovolit  ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana