Jak sehnat schopného elektrikáře pro pomoc s rekonstrukcí elektroinstalace?
Karel Fořt:
Rád bych požádal o Vaši pomoc.
Pročetl jsem několik diskusních vláken zde na fóru a rozhodl se k předělání staré elektroinstala ce v panelovém bytě 2+1.
Je mi téměř vše jasné a dle návodů zde na fóru bych se nyní rád sešel s elektrikářem,
protože většinu práce chci (ano, z důvodu úspory nákladů) dělat svépomocí,
ale určitě budu potřebovat s detaily poradit.
Nechci nic sekat, pouze rozvést dva okruhy zásuvek v lištách.
Sháním tedy někoho,
kdo je ochoten touto formou spolupracovat a posléze mi udělat revizi,
nejlépe aby byl ten člověk z Prahy 10.
Budu rád, pokud ho najdu mezi vámi.
Prosím, klidně se mi rovnou ozvěte na email.
František Bernard:
Při čtení vašeho příspěvku jsem získal pocit, že by požadovaný elektrikář ještě měl na rekonstrukci přispět nějakou hřivnou peněz.
František Šohajda:
Citace: František Bernard 25.01.2012, 07:53
Při čtení vašeho příspěvku jsem získal pocit, že by požadovaný elektrikář ještě měl na rekonstrukci přispět nějakou hřivnou peněz.
Třeba si někdo udělá "brigádu".... (dance)
Daniel Hudzík:
Citace: Karel Fořt 24.01.2012, 20:56
Je mi téměř vše jasné a dle návodů zde na fóru bych se nyní rád sešel s elektrikářem,
protože většinu práce chci (ano, z důvodu úspory nákladů) dělat svépomocí,
Kazdy rozumny elektrikar sa po tychto slovach otoci vo dverach s prianim pekneho dna.
Citace: Karel Fořt 24.01.2012, 20:56
ale určitě budu potřebovat s detaily poradit.
Nechci nic sekat, pouze rozvést dva okruhy zásuvek v lištách.
O tom ci sa bude/nebude sekat a co sa kde bude rozvadzat sa nerozhoduje ani na fore, ani s elektrikarom ale s projektantom, ktory vam to "namaluje" a elektrikar, ktoreho si objednate to podla toho projektu zapoji.
A na zaver si pozvete revizneho technika (idealne je ked je na mieste obcas aj pocas montaze), ktory vam potvrdi ze instalacia je bezpecna.
Inej cesty skutocne niet.
A zo skusenosti Vam zodpovedne poviem, ze "pripravy", ktore si domaci sami spravia (sekanie drazok a pod.) sa v mnohych pripadoch musia prerabat co stoji zbytocny cas a peniaze.
A verte mi, ze neusetrite tolko (popri cene celej rekonstrukcie), ze by sa vam to za tu robotu oplatilo.
Karel Fořt:
Nezlobte se na mne ale co je špatného na tom, že nechci platit čas zručného řemeslníka pro přidělávání soklových lišt a vrtání děr do zdi?
Citace: Daniel Hudzík
O tom ci sa bude/nebude sekat a co sa kde bude rozvadzat sa nerozhoduje ani na fore, ani s elektrikarom ale s projektantom
Rozhodnuto, sekat se nebude, proto jsem to zmiňoval.
V mnoha jiných vláknech zda na fóru to bylo zmiňováno jako běžná věc, že práce si udělá majitel sám pod dozorem elektrikáře, který mu potom udělá revizi, tedy nechápu, proč by to najednou měl být problém?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana