Jak sehnat schopného elektrikáře pro pomoc s rekonstrukcí elektroinstalace?
Ján Garaj:
Pán Švejkovský, nebudte až taký skromný. Ak dáte dobrú radu tak je dobrá a ten kto ju správne použije tak je tiež správny. Opäť moja studnica skúseností. V kúpeloch Piešťany sme v letnej sezone za plnej prevádzky mali rozširovať telekomunikačn é okruhy cez Sklený most na Váhu a kabelovod cez celý areál kúpelov. Projekt bol našťastie spracovaný dobre.A nie náhodou naozaj aj projektanta som lustroval. Nikto im to nechcel urobiť, lebo kúpili aj káble presne dopredu podla rozpočtu nie podla alokácií(to je taká špecialitka u sdelovacích káblov pokladací plán). A babo raď. Páni tri noci som nespal a s geodetom sme premeriavali odkryté šachty, aby vyšli dlžky aj spojky presne do šachty. A zostal nám jeden nenačatý kabelový bubon, ale so zaťatými zubami a samozrejme zaplatili mi všetko. Ešte aj stráženie Arabského šejka s haremom, ktorý tam v tom čase bol.Tak, že budte hrdý na to, že to vyšlo ja som tiež a takú reklamu, ako som získal tam je naozaj dobrá na dlho.
Jirka Š. Svejkovský:
Hrdý může být zákazník, protože si to sám změřil i sehnal. Přecejenom tam jeden problém byl. Mezi šestkama počítal kabel 3J. Na to padla jeho rezerva. Natáhl jsem to 2x.
IM:
Citace: Ján Garaj 25.01.2012, 11:03
Pán Fořt, cítim, že sa asi najviac bojíte toho projektu. Ale nejde o projekt tak ako si ho predstavujete. Teda niekolko sád projektu vo velkých obaloch. Rozumný a schopný projektant by vám to vysvetlil rozumnejšie ,ako ja. Asi pán Doležal. Ale naozaj jednoduchý projekt treba.
Na stavbě se občas používá projekt tužkou na pytlu od cementu. :D
Daniel Hudzík:
Citace: komik 26.01.2012, 13:22
Revize je nutná k tomu, aby vás připojili do sítě, bez ní to nejde. Ale jakmile už je člověk připojen k síti, tak revize už jsou jen vyhozený prachy.
Preco to vravite ako anonym.. vsak sa predstavte (je to slusne) a nadhodte debatu na tu temu:)
Ján Garaj:
Tošku konkrétnejšie alebo presnejšie vyjadrenie by nebolo, pán Illek. Co chtěl básnik říci? Pán Fořt sa pýtal konkrétne. Ja svoje názory píšem, ako názor, doporučenie si nechávam naozaj posúdiť pánmi ktorých považujem za kompetentných ku tomu a to sú, pán Hájek, Hudec, Doležal,Minařík, Schwarz,Miroš, Fuk, sú aj iní ale momentálne si neviem spomenúť, že by Vaše vyjadrenie splňalo doporučenie pre pána Fořta alebo pre mňa, mám vážne pochybnosti. Naozaj sa oprava projektu robí farebne, ak o tom niečo viete. Netvrdím, že som uviedol správne barvy, ale myslím si že ano. Pán Doležal odsúdte ma. Pán Hudzík, ohodnotenie Komika už urobil pán Švejkovský celkom výstižne. Aj králi mali svojich šaškov, ktorí mohli všetko, skoro bez trestne, občas bez hlavy.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana