Jak sehnat schopného elektrikáře pro pomoc s rekonstrukcí elektroinstalace?

<< < (11/11)

František Šohajda:
Citace: Zdenek Rajmont  28.01.2012, 17:50

Naprosto přesné  Citace

Ale nepravděpodobn é.

Pravděpodobnos t této situace je 0,0000000 nic.. ;D ;D
nenavádím tímto ale k obcházení zákonů!! :o
Jen poznatky z praxe, nic víc !

Mirek Vašák:
Citace: Ján Garaj  27.01.2012, 14:02

Pán Horský vobec sa na vás nehnevám. Máte úplnú pravdu, že my sa tu občas aj skoro pohádame a ten kto najskor prosí o radu nakoniec ani nepovie, že už to má podla naších výmyslov hotové a niekde sa nám smeje. Preto by som bol najadšej, ak niekto dostane na konkrétnu otázku konkrétnu odopoved, aby sme sa ním radšej dalej nezaoberali dovtedy než sa sám ozve a aspon povie dik už to mám alebo prosím ešte o doradenie. Tomu porozumiem vždy a nie len ja. Určite viete, ako som sa rozčuloval na pána IBL, až ma odpojili z diskusie a to som nebol ja čo v mojom mene vulgárne vystupoval. Pán Jaroslav IBL sa mi dodatočne ozval a vysvetlili sme si to, ale naozaj to nemuselo dojst až tak daleko. Podobný prípad je teraz pani Hedvika. Radil som čo som vedel a kde je teraz? A to mi pán myslím, že Vašák div že nevynadal, že sa s každým súdim, namiesto toho,aby sa naozaj pozrel na Výpis z OR a zistil si, ža na niektoré druhy poradenstva mám živnost. Tak o čom to je ? Pán Vašák už so mnou nediskutuje. Mám tu napísat, a napíšem, že je asi šofér a neurážam ho ale do elektriky by sa tiež nemal miešat. Neradíme mu, kedy má zatočit volant dolava a kedy doprava. Tak pán Fořt už žiadnu radu nedostanente.

Nejsem si vědom toho,že bych vás napadl. Pokud se tak podle Vašeho mínění stalo, tak se vám tímto omlouvám. Jinak k tomu,že teď jezdím jako řidič neznamená,že jsem lempl a nechce se mi dělat.Věřte,že se teď nadřu víc než předtím."Už vidím ten smích, já si taky myslel, že to je jen točit volantem.Pravd a je ,ale úplně jinde."  Potřeboval jsem změnu a hlavně peníze a dělat pro lidi elektroistalac e za pár korun mně přestalo bavit. Začal jsem si totiž na stavbách připadat jako ten poslední nádeník na kterého je potřeba vzít hůl nejlépe pustit psa. Na elekriku jsem nezanevřel a rád se přiučím a poučím. :) (dance)

Ján Garaj:
Dik,pán Vašák.Nedovolí m si urážať žiadneho poctivého šoféra. Viem čo to je ešte aj v mojom veku občas urobím za jeden deň aj viac ako 500km. Jednalo sa o vlákno, kde ste mi vyhuboval, že som odborník na všetko a s každým sa hned súdim.(Bolo to o  p.IBL) Volal som vás na správne vlákno a až teraz ste sa mi ozvali. Tak je to OK. Viete stále tvrdím, že ak si niekto do diskúzie zadá nejaký problém,(teraz pán Fořt) tak by si mal považovať za slušnosť ten problém, sledovať  a naozaj napísať aspon stačilo už sa nehádajte alebo ďakujem pomohli ste. To nie je tak vela čo by sme si zaslúžili. Vždy by sa to dalo včas ukončiť. Alebo mám si zisťovať kto je pán Fořt v Živnostenskom alebo Obchodnom rgistri a potom si s ním popísať o slušnosti? Aby som ale nedopadol ako s pánom Iblom, tak ešte raz vyzývam pána Fořta a pani Hedvika, nech sa vyjadria ku pomoci alebo nepomoci. Načo sem píšu, ak ich to potom nezaujíma.

Marián K:
A ten zákon? Vie o ňom niekto? Je čo dodržiavať? Existuje? Prečo sa pravidelne nerevidujú byty?
Ak ho nájdem, budem prvý čo začne obiehať všetky byty, dám vedieť  ;).

jarmabrod:
To je jako kdyby jste šel do restaurace a nabídl jim za lepší cenu jídla,že si ty hranolky v kuchyni osmažíte sami a potom si po sobě umyji talíř.....Mě vždycky učili at nefušuju do jiných řemesel..

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana