Budu muset kvůli energetice při navýšení vyměnit starý Al přívod k rozvodnici?
Pali_SVK:
@pif:Viem ze nemate inu moznost ako 10A istice,tak vam prajem prijemne prechadzky od mikrovlnky ku isticom a spat :D
Jan Franěk:
Citace: .Pif 15.01.2012, 03:52
Sklapnu podpatky zajdu koupit 4x 10A jistič co si dočasně namontuju, abych dostál posloupnosti v jištění
Pokud stav instalace dovolí (nejlépe ověřeno RT) můžete místo jističů10A, použít jističe 13A. Například je vyrábí BONEGA. ALe ještě jednou opakuji. Pokud budete chtít navýšit jištění, ve stávající instalaci, pozvěte nějakého zkušeného kolegu, jinak můžete místo radosti zažít pláč.
Vít Rotrekl:
Citace: Jan Franěk 16.01.2012, 19:10
Pokud stav instalace dovolí (nejlépe ověřeno RT) můžete místo jističů10A, použít jističe 13A. Například je vyrábí BONEGA.
tímto nechci hanět bonegu, ale já ji ze svých zkušeností nedoporučuji, ve středu mě čeká výměna čtyřech proudových chráničů Bonega (nepropouští vždy jeden kontakt). Je pravdou, tyto jsou ve staveništních rozvaděčích, ale proč ve stejném rozvaděči namontovaý schrack, moeller je v pohodě
...Mimo to 13A jisitče nabízí i Schrack, Moeller (Eaton)...
Milan Hudec:
Citace: Vít Rotrekl 16.01.2012, 20:52
tímto nechci hanět bonegu, ale já ji ze svých zkušeností nedoporučuji, ve středu mě čeká výměna čtyřech proudových chráničů Bonega (nepropouští vždy jeden kontakt). Je pravdou, tyto jsou ve staveništních rozvaděčích, ale proč ve stejném rozvaděči namontovaý schrack, moeller je v pohodě
...Mimo to 13A jisitče nabízí i Schrack, Moeller (Eaton)...
Můžete mě jeden z vadných PCH věnovat na pitvání?
Vít Rotrekl:
Určitě...dám vědět. ožná bych to moh dát p. Hudečkovi z Bonegy co tu občas přispěje. Třeba nám osvětlí problém.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana