Budu muset kvůli energetice při navýšení vyměnit starý Al přívod k rozvodnici?
Jan Alin:
Klobouk dolů pane Hudeček, málokdy jsem se u zástupce výrobce setkal s takovým přístupem k vysvětlení vady na jeho výrobku. Většinou to bývá jen mlžení a jde to do ztracena. (poklona) za vysvětlení a máte u mě bod. (jednicka) (poklona)
Milan Hudec:
Citace: Jan Alin 28.01.2012, 11:33
Klobouk dolů pane Hudeček, málokdy jsem se u zástupce výrobce setkal s takovým přístupem k vysvětlení vady na jeho výrobku. Většinou to bývá jen mlžení a jde to do ztracena. (poklona) za vysvětlení a máte u mě bod. (jednicka) (poklona)
No, z mého úhlu pohledu záleží na tom, kdy Bonega zjistila tyto problémy, a zda její zástupci varovali elektrikáře, pokud reakce proběhla až na základě hrozící pitvy tak bych klobouk nechal na hlavě.
Vít Rotrekl:
Citace: Michal Hudeček - BONEGA 27.01.2012, 20:51
Proudové chrániče
Vážený pane Rotrekl, .....
Netuším, kdy byly ony chrániče vyrobeny (ale mohly by být z té doby). Chrániče jsem dal k dispozici kolegovi Hudcovi a ostatním účastníkům setkání Clusteru dne 31.1.2012 k zevrubnému prozkoumání. Já se tohoto setkání bohužel nemůžu zúčastnit, takže ty chrániče neuvidím zevnitř. Ale věřím tomu, že kolegové provdou důkladný průzkum. (dance)
Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec 28.01.2012, 20:09
No, z mého úhlu pohledu záleží na tom, kdy Bonega zjistila tyto problémy, a zda její zástupci varovali elektrikáře, pokud reakce proběhla až na základě hrozící pitvy tak bych klobouk nechal na hlavě.
Myslím, že p. Hudeček odpověděl
Citace: Michal Hudeček - BONEGA 27.01.2012, 20:51
Proudové chrániče
Vážený pane Rotrekl, půjde jistě o chrániče vyrobené v roce 2009. Tento problém jsme rychle odhalili, veřejně přiznali a pružně řešili. Jak je vidět ne všude k tomu naši prodejci přistoupili aktivně.
Milan Hudec:
Citace: Jan Franěk 29.01.2012, 00:35
Myslím, že p. Hudeček odpověděl
O.K. beru zpět.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana