Zhotovil jsem černý odběr?

<< < (10/12) > >>

Jan Kalous:
 (poklona)  vám všem za názory. Udělal jsem chyby z důvodu mé nezkušenosti jak psal pan Franěk a vrátilo se mi to jako bumerang je to pro mě vlastně zkušenost, která je k nezaplacení. S právníkem se spojím až se vrátí z dovolené ale je pravda. že to bude velice obtížné něco někomu dokazovat. Až se vše vyřeší tak vám dám vědět jak to dopadlo pro ponaučení méně zkušených a dá se říct i naivních.

Martin Novák:
Kazdy dobry skutek bude po zasluze potrestan...

Prosel si tim temer kazdy z nas, kdyz udelal neco "bez papiru" pro kamarada, ci pribuzneho. Berte to jako zkusenost...

A na vasem miste bych se celkem zamyslel, zda vas neprijde levneji zaplatit mimosoudne tech 90 tisicovek a brat to jako trest za blbost, nez jit na soud. Docela lehce by jste totiz mohl zjistit, ze honorare pro pravniky a soudni znalce dosahnou +- stejnou nebo i vyssi castku... 

Jan Kalous:
To si myslím taky, že by se to mohlo velice prodražit ještě to musím zvážit.

join2free:
Ale čo na vás vlastne majú? Nič. Za 2.5 roka sa toho mohlo udiať všeličo. Hlavne sa k ničomu nepriznávajte.
Ja som mal presne ten istý pocit pri vašom úvodnom popise. Babka, ktorej niekto pomohol a ona bola vďačná... A zrazu je z toho riaditeľka MARKETINGU. Teraz úročí svoje profesionálne skúseností...
Veď dôkazné bremeno musí byť na nich, nie na vás, že ste to neurobili. ONI musia vám preukázať vinu. A ako? To akoby ma niekde zachytila priemyselná kamera a o 2 roky vybuchne na ulici bomba. A hľa, majú vinníka. (Ospravedňujem sa za príklad). Keďže to rieši polícia, to znamená, že sa toho ujme prokurátor? To by som chcel čitať to obvinenie. Hlavne nepodľahnite tlaku, ak po vás budú chcieť priznanie.

Štefan Beláň:
Citace: Jan Kalous  30.08.2011, 17:08

...je pravda. že to bude velice obtížné něco někomu dokazovat...

TO: Kalous

Ano, je to oboustranná pravda. Především to musí napřed dokázat někdo vám a vy se budete pouze bránit. Pokud se vše odehrálo tak, jak zde popisujete, a nebudou žádné přímé důkazy nebo očití svědkové, myslím že se nemusíte ničeho obávat a v klidu si užívejte svou dovolenou :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana