Zhotovil jsem černý odběr?

<< < (11/12) > >>

Petr Moravec:
Nechci strašit, ale podle toho jak zde pan Kalous vystupuje nejspíš už podepsal doznání.
Jen k základní otázce, nevytvořil pan Kalous skutečně onen černý odběr tím že jistič na který odběr připojil, je před elektroměrem. Pokud si po 2,5 letech není jistý, kdo ví ?
Pane Kalousi dejte se dohromady, dokázat vinu musí oni vám, pečlivě čtěte co podepisujete, a kopie vždy jedna pro vás !
A neodpustím si rýpnutí, pokud jste elektrikář tak vás lituji, pokud vodoinstalatér, tak si to zasloužíte.

Václav 3:
Pan Kalous ani neví co podepsal, protože nemá ani kopii, takže to je s ním pak těžká řeč, to mi připadá hodně naivní, když podepisuji jakýkoliv právní dokument, chci jeho kopii, jinak nic nepodepíšu!

Stále se tu oháníte nezkušeností, ale odvahu máte, vlézt do elektroměrného rozvaděče ať je zaplombovaný nebo ne a něco tam dělat, když nevíte, co vlastně děláte (a to jste určitě nevěděl, protože jinak byste neměl pochybnosti),  to mi připadne jako hodně velká hloupost. Kolik vám je let a jste elektrikář? Neberte to jako útok proti vám, chci si jen udělat celkový obrázek o okolnostech, za jakých problém vznikl.

Jednoznačně jste naletěl i paní marketingové ředitelce, to bude pěkně "vyčůraná" dáma, je otázka kolik různých kutilů po vás tam ještě něco dělalo a ona si vzpomněla na vás po víc jak dvou létech, protože se jí to z nějakého důvodu hodilo.

Co se týká otisků prstů, ty asi po tak dlouhé době nepůjdou sejmout, to vím od známého krimnalisty, jejich životnost je v řádu jednotek týdnů až měsíců, více ne, vyschnou, čím je teplejší prostředí, tím dříve. Jediné štěstí by bylo, že by se našly relativně nové, které by svědčily o tom, že s tím manipuloval někdo jiný (ovšem jen aby to nebylo od technika RZ). Mechanoskopick é zkoumání není příliš průkazné, šroubováky, kleště a další nářadí jste mohl obměnit, něco třeba nabrousit, tím se po tak dlouhé době dá těžko něco dokazovat.

František Janeček:
Citace: Jan Kalous  29.08.2011, 21:28

Tak majitelka neměla důvod to dělat pracuje jako ředitelku marketingu v jedné dost velké firmě ale jak říkám nejedná se o ten kabel ale o to že byl odpojen celý elektroměr 

Paní majitelce nebylo 2,5 roku divné, že má nulovou spotřebu?

J.Patúc:
Citace: František Janeček  31.08.2011, 05:09

Paní majitelce nebylo 2,5 roku divné, že má nulovou spotřebu?

.. a nielen majitelke ale hlavne dodavatelovi elektriny, ktorý už mal mať dávno pochybnosť o odbere a jeho povinnosťou bolo preskúmať príčinu nulového odberu.

Jan Kalous:
Nemyslel jsem to tak že jsem připojil jistič před elektroměrem ale na svorkovnici za elektroměrem špatně jsem to napsal. Myslel jsem že jsem se připojil na jistič bytu ale ne přímo na jistič ale až na tu svorkovnici za elektroměrem psal jsem to ve spěchu a ve stresu a  nečetl jsem to po sobě a u policie jsem si nevzal kopii jelikož policista říkal že to není potřeba. Tvrdil mi že to bude vina předchozího majitele neplatiče ať si nedělám starosti tak jsem si je nedělal a tak to dopadlo bohužel. Nikdy bych přeci nepřipojil nic před elektroměr proč bych to dělal. A to s tou spotřebou taky nechápu že si toho nevšimla.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana