Také jste dostali nabídku ke spolupráci od ULTRA GREEN?

<< < (13/17) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
Další akcionář. Ach jo. Já bych to zamknul, je to plácání o h....

Milan Hudec:
Citace: Pavel Gorecký  27.06.2011, 20:22

(poklona)  vás
Já žasnu ! Co někteří kr.... nevymyslí.
Chlapi zavolejte mi ,  sejdeme se ,  zapůjčíme  vám zařízení na zkoušku ,  Vy si to ošaháte
no a potom napište pravdu. Teď všichni teoretizujete ,  stavíte fotbalové 11 jako na vesnici v hospodě kecy.
Budu rád když si to všichni experti za které se považujete zkusíte otestovat.
OK ?
 (poklona)  že už přestanete házet ty hovna.

A když se to namontuje na vstup elektriky do vesnice (34č.p.) ušetří všichni?,  či je třeba ke každému spotřebiči jedno?
Proč zrovna nenapíšete jak to funguje, takhle budete mít pouze ošahaný vzorek s nejistým výsledkem názorů?

Kamil Novák:
Pane Gorecký nebo jiný No name,
to se to nabízí kde co a silácky hází invektivami, když je někdo hezky ukrytý za nějakým nickem, že ?
Když bych ale připustil, že jste opravdu tím, za koho se vydáváte a že jste skutečně přesvědčen o kvalitě toho, co zde prezentujete, tak bych od vás očekával jinou nabídku.

Třeba oslovit pana Minaříka, zdali by byl schopen (a to on by jistě byl) dát dohromady skupinu lidí, kteří by zajistili odpovídající vybavení a vymysleli by metodiku, jak zjistit o co tu doopravdy jde.
OK?

PS: hovorový výraz pro exkrement, kterého jste v poslední větě použil, se skloňuje podle vzoru "město"  ;)

Petr Doležal:
Pan Gorecký není noname.
http://www.firmy-lide.cz/pavel-gorecky-75569-o.html
http://rejstrik-firem.kurzy.cz/26300273/ultragreen-sro/

Jan Franěk:
Ach jo. Začínám se cítit méněcený.

Mě ke splupráci z této firmy nezvou a když v předminulém týdnu u nás po vsi chodili obchodníci a nabízeli levnější elektriku,(prý od ČEZu. nabízený produkt ale neodpovídal žádnému balíčku který jsem byl schopen na internetu najít)  tak po zjištění že jsem elektrikář a RT, mě zase vynechali a šli o dům dál  :'(  asi si všimli připravené kalkulačky a otevřeného NTB

A to jsem si tak moc chtěl popovídat s novými lidmi  o:-)  ;D

Koukám, že mnohokrát hozená rukavice (možnost dokázat zda to opravdu k něčemu může být) zůstává nezvednuta. Opět tito obchodníci s kdečím, v konfrontaci s realitou, nedokážou nic jiného, než urážet. To se to prodává neznalému důchodci, nebo najivkám na mateřské. Od "chlapa" bych čekal přijmutí hozené rukavice a hájil bych svůj názor i jinak, než v reklamním letáku. Ale to bych asi chtěl v této době od lidí příliš mnoho.  ;) ;)

Asi bych to už zamknul. Nemá to cenu ani těch 5 stránek, když se nezmůžou na nic jiného, než urážky.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana