Také jste dostali nabídku ke spolupráci od ULTRA GREEN?

<< < (17/17)

Zdenek Hejčl:
Pak je u manželek další nezpochybnitel ný fakt a argument: co kdyby někdo přišel na návštěvu, zrovna když si vařím kafe nebo čaj? (dance)
Tady jsou argumenty o úspoře jaksi někde jinde.... o:-)

Milan Hudec:
Čekat na návštěvu/milence s připravenou vařící vodou??

Jiří Schwarz:
Možná by mohli do týmu přizvat "Frantu z parku".
To jeden opilec ze sousední obce, který kdysi přesvědčil celou hospodu, že
"...když u nich šel krátkodlouhej proud, měl velký štěstí, že měl v televizi zvuk na němce, jinak by mu vyhořelo vysoký napětí..."

Ono je to s "elektrikou" podobné jako s "auty". Já neuznávám řeči ve stylu "auto si bere ....na sto"
Já říkám "když jedu delší trasu, umím s tím jezdit za...."

Není problém mít vše doma ve StandBy. Není problém ohřát chodník, abych nemusel hrabat sníh. Není problém spousta dalších věcí, které nepotřebujeme a děláme jen pro naše pohodlí.
Ale pak kroutíme hlavou nad účtem a hezky se nám poslouchají "pohádky" o tom, jak to za nás ušetří nějaký zázračný vynález...

Marian Hanzalík:
Citace: Jiří Schwarz  01.07.2011, 12:57

Není problém ohřát chodník, abych nemusel hrabat sníh. Není problém spousta dalších věcí, které nepotřebujeme a děláme jen pro naše pohodlí.
Ale pak kroutíme hlavou nad účtem a hezky se nám poslouchají "pohádky" o tom, jak to za nás ušetří nějaký zázračný vynález...

A potom platime dalsie peniaze na sportove aktivity, ktorymi nahradzame chybajuci pohyb.  :)

Martin Novák:
Citace: Milan Hudec.  30.06.2011, 21:46

Pokud přesvědčíte manželky (většina ženských to tak dělá),  že jejich hrníček není tak velký jak si myslí a není třeba vařit plnou konvici máte výsledek ušetření jistý i bez ULTRA.

Jo asi tak... U nas pomohla az "stupnice" kterou jsem s deckama nakreslil na konvici, kdyz jsem s nima delal pokus do skoly a pak takove ty detske dotazy jako "mami, proc varis vodu na 6 hrnicku, kdyz jsme doma jen ja a ty?" ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana