Také jste dostali nabídku ke spolupráci od ULTRA GREEN?
Lukáš Rotrekl:
Mně přišla včera e-mailem. Poslali krasnou brožuru asi 3MB,
stahujte
zde ...!
Naposledy jsem se s něčím podobným setkal úplně náhodou u jednoho zákazníka, když jsem seděl v zasedačce a dodělával pro něj nějaké dokumenty a přišel obchoďák s něčím podobným.... No měli jsme tehdy co dělat aby jsme oba nevyprskli smíchy... optimalizace toku elektronů, snižování napětí, .... odfiltrování škodlivých elektronů byla perla nakonec.....
Máte zkušenosti?
Jan Hájek:
:D
Milan Kaucký se jich optal, jestli neprodávají aktiváky, kupodivu je neznají.
Miroslav Minařík:
Citace: Lukáš Rotrekl 03.05.2011, 08:31
stahujte
zde ...!
Naposledy jsem se s něčím podobným setkal úplně náhodou u jednoho zákazníka, když jsem seděl v zasedačce a dodělával pro něj nějaké dokumenty a přišel obchoďák s něčím podobným.... No měli jsme tehdy co dělat aby jsme oba nevyprskli smíchy... optimalizace toku elektronů, snižování napětí, .... odfiltrování škodlivých elektronů byla perla nakonec.....
Máte zkušenosti?
Jak jsem již psal na Skype Štefanovi. Asi mi už byl Ondrej Putra bližší se svým lapačem energie z blesků, než toto.
Pokud to náš místní jaderný fyzik nevyvrátí, považuji to za "aktivní letadlo LEVEL II." (dance)
František OK52:
Citace: Lukáš Rotrekl 03.05.2011, 08:31
stahujte
zde ...!
Máte zkušenosti?
Tak toto mi také přišlo!
Kolega to dokonce chtěl brát ve své přestávce vážně a začal to zkoumat.
Osobně to zařazuji mezi e-mailová oznámení, kdy někdo zjistil, že v africké bance je 13 miliard dolarů a sám je neutratí. Proto se obrací zrovna na mě.
Tihle Ultras by mohli vědět, že byznys tohoto typu se propaguje trošku jinak.
Lukáš Rotrekl:
Já nad obsahem premejšlel akorát v tom směru, až to dostane některý z mých zákazníků, jak mu vysvětlím, že sou to nesmysly, když to nemám podložený perfektně zpracovanou brožurou :(.
A že mám pár takových zákazníků, i když jinak slušných a inteligentních, kteří by byli schopní tohle vyžrat....
Už jsem přemýšlel, jak jim budu demonstrovat na čerpadle, že když jede napůl své normální výšky, že bere míň (i když minulý týden jsem zjistil, že to není pravda vždy)..... Nebo jak jim budu vysvětlovat, že žárovka svítí míň, že zdroj v PC co nedostane po napětí si vezme proudem...... (zle)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana