Také jste dostali nabídku ke spolupráci od ULTRA GREEN?
novotnyzdenekdbd:
Ano, máte pravdu je to prostě na H..... Vše jsem si vymyslel a lhal jsem, přesně Vaše odpovědi jsem hledal a potřeboval slyšet abych procitl a zjistil, že zde autoři jsou minimálně tvůrci raketoplánů NASA. Pánové jste geniální!!
Jirka Š. Svejkovský:
Nejsme ani geniální, ani konstruktéři NASA. Jenom ovládáme základy měření. Učí se na učilišti, nic složitého to není. Můj návrh na seriozní test platí.
Marian9:
Citace: Ján Pitoňák 24.06.2011, 22:10
váš elektromer vám zobrazuje aj hodnotu činného výkonu? Alebo iba el. prácu? Potom netočte ani ten elektromer, je to strata času.
Ja si myslim, ze nech elektromer meria cokolvek, prave jeho udaje su najdolezitejsi e, pretoze podla neho sa plati. Skutocnym cielom je dosiahnut usporu penazi.
Znizit prikon elektromotoru na udajnu polovicu pri rovnakom vykone odporuje zakonu zachovania energie. Takze v skutocnosti to nie je mozne. Takze bud autor klame (potom je to jasne), alebo neklame a potom by mensia namerana spotreba mala mat ine vysvetlenie. Z doterajsich reakcii odbornikov som sa nedozvedel ake.
Miroslav Revús:
Nemôžem si pomôcť, ale už od začiatku diskusie mám taký dojem, ako keby bolo celé zariadenie postavené na princípe frekvenčného meniča. Ak naozaj dokáže ušetriť elektrickú energiu a tým pádom aj peniaze, tak by malo byť schopné riadiť magnetizačný prúd motora v závislosti od zaťaženia. Niečo na princípe priameho riadenia momentu (DTC control).
Ale je možné že sa mýlim. Zatiaľ sa tu nenašiel nik, kto by sa podujal ultragreen rozobrať a preštudovať.
Milan Hudec:
A na výstupu elektráren takové zařízení namontované mají?
Nikdy jsem o něm neslyšel, jedině, že by tajili úspory :), nebo jsou elektrárenští hlupáci, nebo to zařízení jaksi moc nefunguje?
Vědeckotechnic ké části fóra se omlouvám za zjednodušení, podíval jsem se na věc pouhým selským rozumem.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana