Jak reagujete na nabídkuTrend 24 od E.ON do konce června 2010?

<< < (4/7) > >>

Rozmahel Vladimír:
Teoreticky ano, jenže za zákazníka má obchodník převzetu odpovědnost za odchylku a v praxi to znamená, že když vypnu HJ RD a odjedu na rok do světa / to nehrozí  :'(/,  tak je to problém odchylky obchodníka, protože on je subjektem zúčtování, nebo někoho jiného, který za malým obchodníkem stojí. Už jsem zachytil snahy o podchycení tohoto smluvní penalizací, atd...Plošné riziko takového vypnutí odběrů je ale velmi malé, oproti odchodu zákazníků k jinému obchodníkovi. To stejné platí i na úrovni velkoodběru, kdy s klesající výrobou klesá odběr, atd... To celé v bleděmodrém platí i pro plyn. / shoda barvy s RWE je čistě náhodná  :D /

Lubomír Jindra:
ČR je moc malý plácek aby se tady dal dělat nějaký smysluplný konkurenční obchod a tak obchodníkům ve všech oblastech zbývá jediné: "hrát si" na konkurenční obchod. A tak přelévají ceny a náklady z jedné položky do druhé a ve výsledku je to v podstatě vždy stejné, jen dělají ze zákazníků blbce.
Krásný příklad jsou mobilní operátoři, nedávno mi zase volali že je to hrůza jaký mám starý tarif bez výhod a nabídli mi novější s "výhodami". Na první pohled to vypadalo skutečně zajímavě, ale když jsem si dal práci a přepočítal to, ukázalo se všechny ty "výhody" jim zaplatím jinak, takže nula o nuly pojde. ;D

Počítám že u cen energií to bude stejné. Ono jiné to prostě ani být nemůže, jedině že by existovali kouzla a čáry  ;)

Fuk Tomáš:
Citace: Lubomír Jindra  24.06.2010, 13:22

Počítám že u cen energií to bude stejné. Ono jiné to prostě ani být nemůže, jedině že by existovali kouzla a čáry  ;)

No, ona nějaká ta kouzla existují. Tuhle se v LN chlubil zástupce Nano Energies Trade s.r.o.,  že elektřinu a magnetismus nakupují za 0,98 Kč (plus zelené příplatky, ale ty dostanou zpátky). No a když se kouknete na svoji fakturu, za kolik nakupujete silovku od obchodníka, tak hned nějaký prostor pro kouzla uvidíte.
Já vím, platí z toho své zaměstnance, odpovědnost za odchylku... ale stejně  ;)

Jirka Š. Svejkovský:
Pokud

1) nabídka platí velmi omezenou dobu,
2) na nabídku musím kývnout hned, zítra je pozdě (telefon marketing),
3) nabídka obsahuje jediný příklad úspory,
4) na letáku se na mě zubí nějaký vysmátý člověk,
5) obsahuje hesla jako "AKCE" nebo "VÝPRODEJ" popřípadě "GRATULUJEME",
6) nabízející argumentuje tím, že mě zná a ví, jak jsem strašně inteligentní

házím do koše, zavěšuji telefon, zavírám dveře.

Milan Dupal:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  24.06.2010, 14:53

Pokud

1) nabídka platí velmi omezenou dobu,
2) na nabídku musím kývnout hned, zítra je pozdě (telefon marketing),
3) nabídka obsahuje jediný příklad úspory,
4) na letáku se na mě zubí nějaký vysmátý člověk,
5) obsahuje hesla jako "AKCE" nebo "VÝPRODEJ" popřípadě "GRATULUJEME",
6) nabízející argumentuje tím, že mě zná a ví, jak jsem strašně inteligentní

házím do koše, zavěšuji telefon, zavírám dveře.

... nabíjím brokovnici a odvazuji vlkodlaka!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana