Jak reagujete na nabídkuTrend 24 od E.ON do konce června 2010?

<< < (5/7) > >>

Lubomír Jindra:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  24.06.2010, 14:53

Pokud

1) nabídka platí velmi omezenou dobu,
2) na nabídku musím kývnout hned, zítra je pozdě (telefon marketing),
3) nabídka obsahuje jediný příklad úspory,
4) na letáku se na mě zubí nějaký vysmátý člověk,
5) obsahuje hesla jako "AKCE" nebo "VÝPRODEJ" popřípadě "GRATULUJEME",
6) nabízející argumentuje tím, že mě zná a ví, jak jsem strašně inteligentní

házím do koše, zavěšuji telefon, zavírám dveře.

;D Velmi přesné!

Nedávno mi při několikátem reklamním telefonu došla trpělivost a hned jsem reagoval že "nechci a nemám zájem o jakékoli informace teď ani v budoucnu" přesto slečna drze sladkým hlasem oponovala že "je to skutečně zajímavá nabídka" tak jsem jí řekl "že si zbytečnýma reklamníma hovorama nenechám vybíjet baterku v telefonu, protože pak se nedovolám kam potřebuju" a pak konečně ztratila dech...

Jirka Š. Svejkovský:
Za 15 let praxe RT mám nacvičený hodně nepříjemný tón v hlase. Vím, že se holky snaží, za každého "hejla" mají peníze. U mě po jednom pokusu s omluvou zavěsí.

Radek Červený:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  24.06.2010, 19:13

U mě po jednom pokusu s omluvou zavěsí.

Zrovna cca před 14 dny jsem jednu "sjel docela důsledně na tři doby". Měla smůlu v tom, že jsem neměl zrovna svůj den a že ještě nebyl ani oběd a už od rána byla třetí, co mě chtěla pojistit nebo měla nějakou nabídku, která se neodmítá.
Zahájil jsem svůj monolog, že nejsem nějaký marketový debil, co skočí na něco jen proto, že je to dnes výhodné, nebo proto že mi to někdo nabídne, že poklud mám něco podobného řešit, tak si chci sám vybrat a nebudu brát nějakého hejhulu, co mi zavolá, že mě přivádí k šílenství lidi jejího typu, co člověka jen zdržují a obtěžují, atd.
Když jsem domluvil, tak jen do telefonu špitla, že se omlouvá za zdržení a obtěžování a mlčky zavěsila. Pak se mi to rozleželo v hlavě a bylo mi to i docela líto, jestli jsem to nepřehnal....  :)  
V tomto úhlu pohledu nabídku zaslanou poštou ( viz příklad s E-ONem ) považuji ještě za korektní jednání. Ale nedej bože, kdyby mi někdo kvůli tomu volal a ještě v nevhod  (box) Je to dáno i do jisté míry přesyceným trhem a telefonní sítí obchodními zástupci všeho druhu, tzv. agenti s teplou vodou.

IM:
Když zrušili NT pro přímotopy o sobotách, nedělích a svátcích z celých 24h na 20h, žádné "milostné" dopisy neposílali. Musel jsem na to přijít sám. Nejprve jsem si myslel, že je porouchaná kontrolka.

Miroslav Minařík:
Citace: Milan Illek  25.06.2010, 08:45

Když zrušili NT pro přímotopy o sobotách, nedělích a svátcích z celých 24h na 20h, žádné "milostné" dopisy neposílali. Musel jsem na to přijít sám. Nejprve jsem si myslel, že je porouchaná kontrolka.

No počkej!
Oni to fakt zrušili?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana