Jak reagujete na nabídkuTrend 24 od E.ON do konce června 2010?

<< < (7/7)

Josef Pentoda:
Citace: Fuk Tomáš  24.06.2010, 14:38

No, ona nějaká ta kouzla existují. Tuhle se v LN chlubil zástupce Nano Energies Trade s.r.o.,  že elektřinu a magnetismus nakupují za 0,98 Kč (plus zelené příplatky, ale ty dostanou zpátky). No a když se kouknete na svoji fakturu, za kolik nakupujete silovku od obchodníka, tak hned nějaký prostor pro kouzla uvidíte.
Já vím, platí z toho své zaměstnance, odpovědnost za odchylku... ale stejně  ;)

No právě. A teď jak se říká babo rad‘. Kde ušetřím těch 10% . Z 0,98 Kč + distribuce. Řekněme 2,30Kč, nebo stávajících cca 4Kč, případně jiné ceny samozřejmě nižší. S úvazkem na 2 roky. To už udělal ČEZ.  (poklona)  nechci.

Pavel Ryšavý:
Tak mě včera E.ON překvapil.
Chtěl jsem po nich změnu smlouvy (domácnost klasik),  proto že se smlouva uzavírala v době, kdy domek neměl přidělené číslo popisné je adresa odběrného místa pouze budova na katastrálním pozemku číslo ...,  došel mi návrh smlouvy kde je adresa opravená na současný stav (super, díky) a trošku se do ní zahloubám a co nevidím není to klasik ale Trend, a není na dobu neurčitou ale na jeden rok...

Tak jsem ji poškrtal a poslal zpět s dopisem, kde jim vysvětluji že když napíšu že chci změnit adresu, myslím tím změnit adresu a ne dalších tři odstavce smlouvy. No jsem zvědav ...
(aspoň že k tomu přihodili obálku a poštovné hradí příjemce)

Petr S:
Pane Ryšavý,
mám podobnou zkušenost s E.ONem,při změně trvalého bydliště jsem jim poslal na email že potřebuji změnu adresy a také mi došla nová smlouva sice už s novou adresou,ale pak je tam doplnění že se smlouva uzavírá na dobu určitou a také že ušetřím 3% na tarifu TREND.
Tohle jsou informace které ale nikde na jejich stránkách nenajdete  a vyčtete je až ze smlouvy.

Pavel Ryšavý:
Tak smlouva je zpátky na druhý pokus, a světe div se, jde to, opravdu změnili jen to co jsem chtěl.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana